pogoto-giaourti

Φτιάξτε παγωτό γιαούρτι.

pogoto giaourti

Υλικά

Για 4-6 άτομα

450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.

Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.

Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.

Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.

Powered by WPeMatico

Loading...
loading...