AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αγρίνιο: Πανό και ένταση του αγώνα από σήμερα για την μη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου!

[ad_1]

Kλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους από αυτή την εβδομάδα οι δικηγόροι του Αγρινίου, έχοντας στο πλευρό τους φορείς της πόλης. Καταρχήν συνεχίζουν μέχρι 7/2 την καθολική τους αποχή  (απαγόρευση κατάθεσης δικογράφων, αποχή από όλες τις αστικές και διοικητικές δίκες, αποχή από όλες ανεξαιρέτως τις ποινικές δίκες, συμπεριλαμβανομένων των υπό παραγραφή υποθέσεων πλημμεληματικής και κακουργηματικής μορφής, αυτοφώρων και ανακρίσεων) .

Eπίσης υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι δίωρες επαναλαμβανόμενες διακοπές εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων έως και την Παρασκευή 2-2-2024, κατά το χρονικό διάστημα από 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., χωρίς καμία παράταση του ωραρίου εργασίας μετά τις 15:00 μ.μ.  ώρα λήξης του ωραρίου εργασίας Κατά το χρονικό διάστημα των δίωρων διακοπών 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., δεν θα εκτελείται καμία εργασία από τα μέλη του Συλλόγου ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού και την διεξαγωγή των ποινικών και πολιτικών συνεδριάσεων.

Σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, ξεκίνησε και η κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου από δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους οι οποίοι μάλιστα ανάρτησαν και πανό διαμαρτυρίας !

Επίσης για την Τρίτη 30 Ιανουαρίου προγραμματίζεται συμβολική κατάληψη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο. Ο Δήμος Αγρινίου που στηρίζει την κινητοποίηση θα κλείσει τις υπηρεσίες του την ίδια ημέρα και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Άκτιο – Αμβρακία, προκειμένου να του επιδώσουν και σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Στο Μεσολόγγι τώρα ήδη από την περασμένη Παρασκευή συστάθηκε επιτροπή αγώνα ενώ προετοιμάζεται μεγάλη κινητοποίηση στις 2 Φεβρουαρίου 2024

Related posts

28 Οκτωβρίου 2023: Διαμαρτυρία για την Παλαιστίνη στην παρέλαση στην Αθήνα

aitoloakarnanianews

Πιστιόλας:”Δεν είναι ο όρκος που θα πείσει τους πολίτες να πιστέψουν σε έναν άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που θα τους πείσει να πιστέψουν στον όρκο”

aitoloakarnanianews

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο