AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κάρλσον: «Κάθε μέρα στη διακοπή κάναμε και ένα βήμα προόδου»

[ad_1]

Ο Κάρλσον έδωσε σύνθημα νίκης για τον Αρη στο ματς με τον Πανσερραϊκό και στάθηκε στο πόσο ωφέλιμη ήταν η διακοπή για τους «κίτρινους».

Τον Πανσερραϊκό θα υποδεχθεί σήμερα (21/10) ο Αρης και ο Κάρλσον που μίλησε στη NOVA έδωσε «σύνθημα» νίκης. Παράλληλα ο φορ των «κίτρινων» σχολίασε πως δεν αποτελεί «δικαιολογία» για κανέναν στο club πως είναι μία «νέα» ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πόσο πιστεύει ότι η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε τον Αρη:
«Μας βοήθησε πάρα πολύ. Το έχουμε πει πολλές φορές όλοι ότι η ομάδα μας έχει πολλούς καινούργιους παίκτες και καινούργιο προπονητή, οπότε αυτό το διάστημα της διακοπής ήταν ωφέλιμο. Κάθε μέρα κάναμε και ένα βήμα προόδου».

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και πώς περιμένει τον αντίπαλο: «Τον περιμένω να εμφανιστεί πολύ συμπαγής ως ομάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι και να αγωνιστεί με πολλά τρεξίματα και με μεγάλη πειθαρχία. Πιστεύω ότι θα παίξουνε με μεγάλο κουράγιο στο γήπεδό μας. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αρης ώστε να πάρει τη νίκη: «Είναι εύκολη η απάντηση! Πρέπει να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι και θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε, να βγει ο αντίπαλος από την άμυνά του, να μην ιδιαίτερα συμπαγής από το κέντρο και πίσω. Αυτό θα επιδιώξουμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να βγούμε μπροστά και να αναζητήσουμε ένα γρήγορο γκολ, για να κάνουμε πιο εύκολη τη δική μας προσπάθεια. Χρειάζεται να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την ξεχωριστή ποιότητά μας ως ομάδα, για να λύσουμε το “γρίφο”».

[ad_2]

Source link

Related posts

Copa Africa: «Σεφτές» με άνεση για την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού

Ηρακλής μεταγραφές: Πήρε Κωστίκα και Νεοφυτίδη, έλυσε το συμβόλαιο του Στοΐσεβιτς

Μεσαιωνικό παραλήρημα από τον Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Η ομοφυλοφιλία φέρνει ασθένειες, καρκίνο και θάνατο»

Αφήστε ένα σχόλιο