AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος”

[ad_1]

Ο Άγγελος Πυριόχος ήταν στην εκπομπή, Fay’s Time και με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνά η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έχασε τη μητέρα της, ο δημοσιογράφος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του και συγκίνησε τη Φαίη Σκορδά, αφού και εκείνη έχασε πρόσφατα τον πατέρα της.

Ο Άγγελος Πυριόχος είπε: «Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος». Και πρόσθεσε: «Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: “εδώ είσαι;”».

Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην συνεργάτης της Φαίης: «Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι… Όπως κι εσύ ήσουν». «Sorry σε έβγαλα εκτός θέματος. Συγγνώμη», είπε ο Άγγελος και η Φαίη βούρκωσε τονίζοντας: «Είναι αυτό που προχωράμε και είναι πολύ σημαντικό».

[ad_2]

Source link

Related posts

Μεγάλη προσοχή αν το δείτε αυτό στο αμάξι σας! vid

“Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θέλω να λέω για την προσωπική μου ζωή” (Βίντεο)

Γιώργος Αμούτζας: Τα πρώτα πλάνα του καμένου αμαξιού του μετά το live στο J2US

Αφήστε ένα σχόλιο