ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Έχουμε τη συνταγή για την πιο εύκολη μηλόπιτα

Η εποχή που τα αγαπημένα μήλα είναι πιο γευστικά από ποτέ είναι αυτή που διανύουμε! Τα φρούτα της εποχής μας προσφέρουν χιλιάδες τρόπους κατανάλωσης και εμείς σας παρουσιάζουμε την πιο γευστική, εύκολη και κλασική συνταγή για μηλόπιτα.

Υλικά:

5 μηλα

1 κούπα ζάχαρη

200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

1 κ.σ. κανέλλα

Για τη ζύμη

5 αυγά

1 κούπα ζάχαρη

3 βανίλιες

1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση:

Βουτυρώνετε ένα ταψί. Πλένετε και καθαρίζετε τα μήλα, τα κόβετε σε φέτες και τα απλώνετε στο ταψί μέχρι να καλυφθεί ο πάτος του. Σε ένα τηγάνι λιώστε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλα. Με το μείγμα περιχύστε τα μήλα.

Για τη ζύμη: Χτυπήστε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε τη βανίλια και το αλεύρι και συνεχίστε το χτύπημα. Τοποθετήστε το ζυμάρι πάνω από τα μήλα και ψήστε στους 180ο για 35 με 40 λεπτά!

Διαβάστε επίσης

Πίτσα σοκολάτας- H διαφορετική και πιο γλυκιά συνταγή που θα εκπλήξει τους πάντες!

Η πιο νόστιμη κοτόσουπα με καρότα που έχεις δοκιμάσει ποτέ – Ιδανική τώρα με την κακοκαιρία

Σπιτικές κρέπες σοκολάτα – Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Source link

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Μπουτάκια κοτόπουλου με λαχανικά στο φούρνο | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Παπαρδέλες σε πλούσια σάλτσα στρογγανόφ με κιμά και μανιτάρια | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Γαρίδες με φετουτσίνι σε σάλτσα ντομάτας | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Κοτόπιτα αφράτη και μυρωδάτη με φύλλο σφολιάτας | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Κοτόπουλο φρικασέ με αγκινάρες | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών, μουστάρδας και τυριού | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο