ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Αγρίνιο: Τεστ Covid-19 και απολύμανση στο Αστυνομικό Μέγαρο

Τεστ Covid-19 στους ένστολους και στο πολιτικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Η διενέργεια των τεστ έγινε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και του Πανεπιστημίου Πατρών. Εν τω μεταξύ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για την προστασία των υπαλλήλων της Υπηρεσίας, αλλά και των πολιτών που εξυπηρετούνται από την Δ.Α. Ακαρνανίας, προέβη στην αγορά μηχανήματος απολύμανσης, με σκοπό την άμεση απολύμανση, τόσο των χώρων εργασίας του Αστυνομικού Μεγάρου, όσο και των λοιπών αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης, καθώς και των υπηρεσιακών οχημάτων.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διεργήθηκαν παρουσία της κ. Σαλμά, που  ενημερώθηκε για τη διαδικασία από το γιατρό Λεωνίδα Γούδα, τον οποίο κι ευχαρίστησε για τη συνδρομή.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε επίσης για την ανταπόκριση και τη συνεργασία τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Παντελή Παπαθανάση, που ήταν παρόντες.

Παρευρέθηκαν ακόμη και συνέδραμαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αγρινίου Αθηνά Σταμούλη.

“Ευχόμαστε όλα τα τεστ να είναι αρνητικά!! Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου που στέκονται δίπλα στους συναδέλφους μας σ αυτή τη δυσκολη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας” αναφέρει η Ένωση.


Σχετικές αναρτήσεις

Μπαράζ παραβατικότητας στην Αιτωλοακαρνανία | aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Ανώμαλη προσγείωση για τον Προμηθέα – Έχασε από την Γκραν Κανάρια με 86-75

aitoloakarnanianews.gr

Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας λέει: Δεν αφήνει ο Θεός, μέσα στο Ναό να μολυνθείς

aitoloakarnanianews.gr

Αχαΐα: Ανήλικοι έκλεβαν μηχανές και τις αποσυναρμολογούσαν

aitoloakarnanianews.gr

Το μεσημέρι η ψηφιακή ημερίδα για την Παγκόσμια ημέρα Καρδιάς

aitoloakarnanianews.gr

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση από ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικό Κέντρο και Δήμο στην πλ. Γεωργίου

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο