ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Αμφιλοχία: Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου ενόψει αντιπυρικής περιόδου 2022

Αμφιλοχία: Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου ενόψει αντιπυρικής περιόδου 2022


Ολοκληρώθηκε σήμερα ένας κύκλος τριών ειδικών συνεδριάσεων του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Αμφιλοχίας για την Αντιπυρική Περίοδο 2022.

Σκοπός της σημερινής (10.05.22) και των δύο προηγούμενων ειδικών συνεδριάσεων (6 και 27 Απριλίου), ήταν η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα του Δήμου Αμφιλοχίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, κ. Γιώργος Κατσούλας, ενημέρωσε το σώμα, για την περαίωση όλων των έργων, παρεμβάσεων και ενεργειών που απαιτούνταν από πλευράς Δήμου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων και εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αντιπυρική ασφάλεια των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, αποσαφηνίστηκαν οι αρμοδιότητες και οι διακριτοί ρόλοι που καλείται να υποστηρίξει ο κάθε φορέας, ώστε να αποτραπούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις και να ενισχυθεί ο βαθμός ασφάλειας των δημοτών.

Για το σκοπό αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας θα διατηρούν διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, για όλες τις φάσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Στις συνεδριάσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γεώργιος Κατσούλας, ο Αντιδήμαρχος Έργων καιΠολιτικής Προστασίας. κ. Νικόλαος Νίκας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ανδρέας Ρεγκούτας, οι οριζόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Ριζογιάννης (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού) και κ. Κωνσταντίνος Κοπίδης (Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης), ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Γεώργιος Χούτας, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας κ. Βασίλειος Φλώρος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας κ. Ευστάθιος Ντζέμος, ο Διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Αμφιλοχίας κ. Χρήστος Καλύβας, ο Δασάρχης Αμφιλοχίας κ. Δημοσθένης Θεοχαρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμφιλοχίας κ. Αποστόλης Γώγωλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσιάδας, κ. Θωμάς Σκόντζος, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αμφιλοχίας.

ΓΕΑ: Με επιτυχία το 8ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αγρινίου – Τα ονόματα των νικητών

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Το μήνυμα του δημάρχου Αμφιλοχίας Γ. Κατσούλα για το lockdown – “Θα τα καταφέρουμε”

aitoloakarnanianews.gr

ΔΕΗ Αμφιλοχίας: “Δεν υπάρχει σκέψη για κατάργηση”

aitoloakarnanianews.gr

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας

aitoloakarnanianews.gr

Μενίδι: Το στολίδι του Αμβρακικού (VIDEO + ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Εθελοντικός έλεγχος για κορωνοϊό σε εργαζόμενους και αιρετούς του Δήμου Αμφιλοχίας

aitoloakarnanianews.gr

Συγκίνηση και κατάνυξη στην περιφορά των Επιταφίων στην Αμφιλοχία (ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS