ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Γ. Παπαναστασίου: «Η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να  αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα»

Γ. Παπαναστασίου: «Η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να  αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα»


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  δήλωσε σχετικά με την τοποθέτηση  της κ. Σταρακά για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου:

«Η λειτουργία του Νοσοκομείου Αγρινίου και η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να  αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα και ανέξοδη αντιπολίτευση.

Όπως όλοι γνωρίζουν, πολύ πριν την ανακοίνωση για την εφαρμογή «lockdown», προκάλεσα σύσκεψη με τη συμμετοχή  όλων των υγειονομικών φορέων της πόλης δηλαδή του Νοσοκομείου, Ε.Ο.Δ.Υ., Κέντρου Υγείας, Ε.Κ.Α.Β., Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Στόχος ήταν ο συντονισμός, αφενός για την  ευαισθητοποίηση των πολιτών και αφετέρου για την ελαχιστοποίηση των  αρνητικών επιπτώσεων .

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι είμαστε σε διαρκή και συστηματική συνεργασία και καταθέσαμε προτάσεις για την αντιμετώπιση όλων των καθημερινών ζητημάτων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Θυμίζω επίσης ότι,  κατά τη διάρκεια του πρώτου «lockdown», είχαμε αποφασίσει ότι τα χρήματα από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό θα διατεθούν αποκλειστικά για το Νοσοκομείο Αγρινίου και  την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών.

Όλα αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τη πρόταση για ξεχωριστή συζήτηση.

Είναι αναγκαίο όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω τους συναδέλφους μου  να  αποφεύγουν τοποθετήσεις που καταλήγουν να κινούνται  μεταξύ ερασιτεχνισμού και ανευθυνότητας».

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Ιανός: Ειδοποίηση του 112 στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews.gr

Οι Επαγγελματίες της Εστίασης ζητούν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

aitoloakarnanianews.gr

H προσφορά του Ομίλου Ιnner Wheel Αγρινίου στους πληγέντες της Καρδίτσας

aitoloakarnanianews.gr

Θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

aitoloakarnanianews.gr

Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αγρίνιο – aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Τραγωδία! Δύο Αγρινιώτες έχασαν τη ζωή τους χθες στις 8 το βράδυ στην Αθηνών-Λαμίας

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο