ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Γ. Παπαναστασίου: «Η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να  αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα»

Γ. Παπαναστασίου: «Η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να  αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα»


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  δήλωσε σχετικά με την τοποθέτηση  της κ. Σταρακά για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου:

«Η λειτουργία του Νοσοκομείου Αγρινίου και η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να  αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα και ανέξοδη αντιπολίτευση.

Όπως όλοι γνωρίζουν, πολύ πριν την ανακοίνωση για την εφαρμογή «lockdown», προκάλεσα σύσκεψη με τη συμμετοχή  όλων των υγειονομικών φορέων της πόλης δηλαδή του Νοσοκομείου, Ε.Ο.Δ.Υ., Κέντρου Υγείας, Ε.Κ.Α.Β., Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Στόχος ήταν ο συντονισμός, αφενός για την  ευαισθητοποίηση των πολιτών και αφετέρου για την ελαχιστοποίηση των  αρνητικών επιπτώσεων .

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι είμαστε σε διαρκή και συστηματική συνεργασία και καταθέσαμε προτάσεις για την αντιμετώπιση όλων των καθημερινών ζητημάτων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Θυμίζω επίσης ότι,  κατά τη διάρκεια του πρώτου «lockdown», είχαμε αποφασίσει ότι τα χρήματα από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό θα διατεθούν αποκλειστικά για το Νοσοκομείο Αγρινίου και  την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών.

Όλα αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τη πρόταση για ξεχωριστή συζήτηση.

Είναι αναγκαίο όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω τους συναδέλφους μου  να  αποφεύγουν τοποθετήσεις που καταλήγουν να κινούνται  μεταξύ ερασιτεχνισμού και ανευθυνότητας».

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Διαμερίσματα τέλος: Μηδαμινή έναντι της ζήτησης η προσφορά στέγης προς ενοικίαση στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews.gr

Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου: Μεγαλώνουν οι ανάγκες και η «αγκαλιά»

aitoloakarnanianews.gr

Κλείνει το 1ο Λύκειο Αγρινίου μέχρι τις 18/2 λόγω κρουσμάτων

aitoloakarnanianews.gr

Δήμος Αγρινίου: Δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση περιοχής Αγ. Ιωάννη Ρηγανά» προϋπολογισμού   6.100.000,00 €

aitoloakarnanianews.gr

Τι λένε οι αριθμοί των προσλήψεων – aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Δήμος Αγρινίου: Κλειστοί Παιδικοί Σταθμοί ,ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεα αύριο λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο