ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Δήμος Μεσολογγίου: Η προσπάθεια για να ομορφύνουμε τον Δήμο δεν θα σταματήσει, επειδή κάποιους ενοχλεί

Σχετικά με επιστολή που λάβαμε από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου με ημερομηνία 25-11-2020 για την προμήθεια του φετινού εορταστικού διάκοσμου προς ενημέρωση των δημοτών μας παραθέτουμε τα εξής:

Βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής με κάθε δράση της είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας και η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους δημότες με σεβασμό πάντα στο δημοτικό χρήμα.

Για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος να μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεπτών στην πόλη μας προς όφελος του εμπορικού κόσμου και των επαγγελματιών και παράλληλα να αναβαθμίσει την ποιότητα της εικόνας μας.

Από αρκετά νωρίς, ήδη από τον Σεπτέμβρη και φυσικά αδυνατώντας να προβλέψουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις του lock down,  ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τον στολισμό των περιοχών του Δήμου μας.

Αποφασίσαμε να κινηθούμε με οικονομία, να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τις δικές μας δυνάμεις και να προμηθευτούμε τα απαραίτητα με τις πιο καλές τιμές.

Προς αντίκρουση κάθε ισχυρισμού που θέλει απλώς να φωνασκεί, ενημερώνουμε ότι από τα κονδύλια που διατέθηκαν πάνω από το 70% κατευθύνθηκε στην τοπική αγορά.  Ένα ποσό πήγε για την προμήθεια φυσικών δέντρων για να στολιστούν διάφορα διαμερίσματα και βέβαια η προμήθειά τους έγινε από την «πηγή» (π.χ. Καρπενήσι) και ένα άλλο μικρό ποσό κατευθύνθηκε σε επιχειρήσεις που είχαν την επάρκεια για τα εξειδικευμένα υλικά που απαιτήθηκαν (π.χ. αδιάβροχα υφάσματα).

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου δεν θα πάψει να στηρίζει την τοπική αγορά και τους επαγγελματίες της πόλης μας, από τους οποίους προέρχεται και ο ίδιος ο Δήμαρχος, οι οποίοι πλήττονται ένεκα της παρατεταμένης κρίσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ωστόσο και η τοπική αγορά να κινείται στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι πως η μικροπολιτική, η στείρα κριτική και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού όταν κάτι πάει να γίνει καλό δεν βοηθάει ούτε την οικονομία μας, ούτε την κοινωνία ,ούτε τον πολιτισμό μας.

Η προσπάθεια για να ομορφύνουμε τον Δήμο μας δεν θα σταματήσει!

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Αγνωστοι απείλησαν 17χρονο με μαχαίρι και πήραν 500 ευρώ

aitoloakarnanianews.gr

Μουσικό εργαστήριο για νέους από 16 έως 35 χρόνων στην Δυτική Ελλάδα

aitoloakarnanianews.gr

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα- Τώρα : Ι.Χ. ανέβηκε στο πεσοδρόμιο και παρέσυρε δύο πεζούς

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: Μικρό «θαύμα» λίγο πριν φύγει το 2020 – Τρίχρονη με βαρύ άσθμα νίκησε στη «μάχη» για τη ζωή

aitoloakarnanianews.gr

Η Δημοτική Αρχή Πάτρας κατέθεσε με πορεία στεφάνι στο πρώην παράρτημα(ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο