ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στη Βόνιτσα από την Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Στη Δημοτική Κοινότητα Βόνιτσας βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, μετά από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικά τεστ για κορωνοϊό σε πολίτες της περιοχής.

Παρόντες στους ελέγχους, που έγιναν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχαήλ Γούδας και ο Πρόεδρος της Δ.Κ Βόνιτσας, Χρήστος Χασακής.

«Συμμεριζόμαστε την αγωνία των συμπολιτών μας και είμαστε παρόντες στο πλευρό τους. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιούμε συνεχείς προληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους για την εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης και δεν παύουμε να τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μόνο με τη τήρηση των μέτρων προστασίας θα πετύχουμε κάμψη της πανδημίας και θα κερδίσουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να φτάσουμε στον εμβολιασμό του μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού. Με υπομονή και προσοχή θα βγούμε νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊό» υπογράμμισε η κ. Σαλμά.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανησυχία Χαρδαλιά για το “φορτίο” κορονοϊού σε Αχαϊα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

aitoloakarnanianews.gr

Κορονοϊος: Έπεσε σε διψήφιο ο αριθμός των κρουσμάτων στη Δυτ. Ελλάδα – 88 νέα εντοπίστηκαν σήμερα

aitoloakarnanianews.gr

Κατσιφάρας: Όχι άλλες γενικολογίες και ασκήσεις επί χάρτου

aitoloakarnanianews.gr

Καθησυχάζει το υπουργείο για την Πατρών – Πύργου

aitoloakarnanianews.gr

Σεμινάριο νέων μελών από την Κίνηση «Πρόταση»

aitoloakarnanianews.gr

Δυτική Ελλάδα: Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο