ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Δημοπρατείται η κατασκευή του Κλειστού Προπονητηρίου στο Αντίρριο

Δημοπρατείται η κατασκευή του Κλειστού Προπονητηρίου στο Αντίρριο


Βασίλης Γκίζας: «Προστιθέμενη αξία για την ευρύτερη περιοχή»

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, δημοπρατείται η κατασκευή του Κλειστού Προπονητηρίου στο Αντίρριο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» και τη «Στήριξη για τη δημιουργία, βελτίωση ή επέκταση τοπίων βασικών υπηρεσιών για τον αγροτική πληθυσμό, καθώς και των σχετικών υποδομών».

Το έργο, προϋπολογισμού 304.000,00 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD Leader» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από ίδιους πόρους του Δήμου Ναυπακτίας.

Σημειώνεται πως, το αίτημα για τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου είχε υποβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή στο CLLD Leader, ωστόσο λόγω της απουσίας μελετών έλαβε χαμηλή βαθμολογία.  Η νέα δημοτική αρχή, εντάσσοντάς το στις βασικές προτεραιότητές της, προχώρησε το σύνολο των μελετών, Τοπογραφική, Αρχιτεκτονική και Ηλεκτρομηχανολογική, αλλά και στη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων και την έκδοση της οικοδομικής άδειας, εξασφαλίζοντας έτσι τη χρηματοδότηση μέσω της υπερδέσμευσης τον Οκτώβριο του 2019.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας δήλωσε: «Με την κατασκευή του Προπονητηρίου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αντιρρίου ενισχύονται και αναβαθμίζονται.  Το έργο αυτό θα λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία για την ευρύτερη περιοχή και ως σημείο αναφοράς για τους δημότες.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου μας, όπως επίσης και τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ.Δημήτρη Γαβριηλίδη που συνέβαλε ουσιαστικά στη σύνταξη της αρχιτεκτονικής μελέτης του Προπονητηρίου.  Με συνεργασία και σωστό προγραμματισμό επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Εμπορική Συλλογική Κίνηση: «Δημοκρατία στην Εντατική»

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα

aitoloakarnanianews.gr

Πῶς θά παρακολουθήσετε τίς ποιμαντικές ὁμιλίες τοῦ Μητροπολίτου Ναυπάκτου διαδικτυακά

aitoloakarnanianews.gr

Ε.Κ.Ν.Δ: Έμπνευση τo μήνυμα του Πολυτεχνείου ακόμα και τώρα μέσα στην πανδημία

aitoloakarnanianews.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση πορνογραφίας στη Ναύπακτο

aitoloakarnanianews.gr

Ναυπακτία: Εικόνες-σοκ από το δρόμο που “χάθηκε” στην Ποκίστα

aitoloakarnanianews.gr

Αυτoκίνητο έπεσε σε χαράδρα στο Γολέμι Ναυπακτίας » aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο