ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Διάρρηξη και καταστροφές στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Διάρρηξη και καταστροφές στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου εκφράζει την έντονη ανησυχία και την αγανάκτησή του για τα επανειλημμένα ακραία παραβατικά φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Παπαστράτειο Σχολικό Συγκρότημα, από διάφορες ομάδες εξωσχολικών ατόμων που έχουν «εγκατασταθεί» εκεί με τελείως διαφορετικό σκοπό από αυτόν της άθλησης ή της ψυχαγωγίας.

Το αποκορύφωμα δε αυτών ήταν οι δύο διαρρήξεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα σε αίθουσες του σχολείου, στις οποίες προκλήθηκαν απίστευτες φθορές και βανδαλισμοί και εκπλάπη σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό.

Πέρα από  τις καταστροφές που συντελούνται σχεδόν καθημερινά στην δημόσια περιουσία, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο και την δημόσια υγιεινή, διακυβεύονται πλέον και ζητήματα ασφάλειας  και είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν και άλλα σοβαρότερα αδικήματα , καθώς η έλλειψη φύλαξης και ο ελάχιστος φωτισμός προσελκύουν τα άτομα, που καλυπτόμενα πίσω από τα σκοτάδια, επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά.

Θεωρούμε ότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και να ληφθούν τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους, με αίσθημα ευθύνης, όσο πιο γρήγορα και άμεσα γίνεται. Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες του Αγρινίου να σταθούν δίπλα μας και δίπλα στα παιδιά μας, για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τον ιστορικό αυτό χώρο και να μην ξαναντικρύσουμε αυτές τις εικόνες παρακμής και ντροπής για την πόλη μας, τις οποίες και σας παραθέτουμε παρακάτω.

Το Δ.Σ.
Του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων
5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Αγρίνιο: 19 πρόστιμα χθες για υπεράριθμους και άσκοπες μετακινήσεις

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Β. Φωτάκης: Η εισήγηση επί του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο: Μόλις ένα πρόστιμο χθες για μη χρήση μάσκας

aitoloakarnanianews.gr

Δήμος Αγρινίου: Η ώρα του Πάρκου

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο: 40ημερο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Πλεξίδα – Ράγισαν καρδιές όταν παραδόθηκε η σημαία και η στολή του στους Εθελοντές Πυροσβέστες (VIDEO + ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο: Εκδήλωση στην Αγία Τριάδα για το έπος του 1940

aitoloakarnanianews.gr

Λεπενού: Έντεκα συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο