ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις

Διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, με θέμα: «Μονογονείς αλλά όχι μόνοι».

Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός σε όποια μορφή οικογένειας και αν καλείται κάποιος να λειτουργήσει, ωστόσο για τους μονογονείς υπάρχουν και επιπλέον προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι οποίες επηρεάζουν τους ίδιους αλλά και τα παιδιά τους.

Το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες λόγω πανδημίας το προηγούμενο διάστημα υλοποίησε 2 διαδικτυακές ομάδες για γονείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ολοκλήρωση των συναντήσεων οι 30 γονείς που συμμετείχαν ανέφεραν το σημαντικό βαθμό στον οποίο βοηθήθηκαν να διαχειριστούν θέματα στη σχέση με τα παιδιά και τους έφηβους, το διάστημα του περιορισμού στο σπίτι. Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης των γονέων το Κέντρο Πρόληψης πρόκειται να υλοποιήσει διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς κάθε Τετάρτη, από 27 Ιανουαρίου έως 3 Μαρτίου 2021 και ώρες: 18:00 έως 19:30. Η ομάδα θα υλοποιηθεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ, από επαγγελματίες ψυχικής υγείας με εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων. Για τη σύνδεση στην ομάδα απαιτείται υπολογιστής ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: https://www.kpachaia.gr αλλά και στην σελίδα https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σωρεία συλλήψεων σε Αχαία-Ηλεία-Αιτωλοακαρνανία | patrastimes.gr

aitoloakarnanianews.gr

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας σήμερα για την Καινοτομία στην Αγροδιατροφή

aitoloakarnanianews.gr

Ανάσα για τη Δυτ. Ελλάδα – 34 νέα κρούσματα κορονοϊού – 13 Αχαία – 20 Αιτωλ/νια – 1 Ηλεία

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: Κρούσμα κορωνοιού στο ΕΦΚΑ της οδού Γούναρη

aitoloakarnanianews.gr

Κοινές δράσεις Περιφέρειας ΔΕ, Ινστιτούτου Γεωπονικών Ερευνών και ΕΛΓΑ

aitoloakarnanianews.gr

Δυτική Ελλάδα: Δείτε πόσοι μαθητές & φοιτητές έχουν νοσήσει από κορονοϊό

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο