ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Διαμαρτυρία υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου

Διαμαρτυρία υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου


Οι εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το από 26/9/2020 έγγραφο της Δ/νσης κτιριακών υποδομών της ΑΑΔΕ με το οποίο δίνεται εντολή προς την Κτηματική Υπηρεσία Αιτωλ/νίας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο που στεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Σαν εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου δηλώνουμε την απόλυτη αντίθεσή μας στην παραπάνω απόφαση, για τους εξής λόγους:

  • To κτίριο που στεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου είναι ιδιόκτητο (Α.Α.Δ.Ε.) και ο χώρος που λειτουργεί η Υπηρεσία μας έχει ήδη περιοριστεί δραστικά μετά την εγκατάσταση στο ίδιο κτίριο της Κτηματικής Υπηρεσίας καθώς και της Στατιστικής Υπηρεσίας.
  • Τίθεται μείζον θέμα ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας, αφού στο κτίριο υπάρχει κεντρικό server, ενιαίο δίκτυο taxis και ενιαίο σύστημα πυρόσβεσης, ψύξης και θέρμανσης τα οποία για να αυτονομηθούν απαιτούνται χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες.
  • Επίσης προκύπτει θέμα για την ασφάλεια και την πρόσβαση των πολιτών, αφού οι κοινόχρηστοι χώροι θα συρρικνωθούν δραστικά, οι Υπάλληλοι και οι πολίτες θα συνωστίζονται και η Δ.Ο.Υ. θα περιοριστεί στον πρώτο όροφο (μεταφορά γραφείων Εσόδων, Ταμείου, Τ.Π. & Δ, Αυτοκινήτων, Τράπεζα Ελλάδος).

Πάγια θέση τόσο του Συλλόγου των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ, όσο και όλων των φορέων του Νομού, είναι η λειτουργία δύο (2) Δ.Ο.Υ. λόγω της διασποράς του πληθυσμού αλλά και της μεγάλης έκτασης του νομού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Θεωρούμε ότι η παραπάνω κίνηση, μετά την μεταφορά του ελέγχου και του δικαστικού στη Δ.Ο.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, συρρικνώνει και απαξιώνει περαιτέρω την Υπηρεσία μας και αποτελεί προπομπό για την κατάργησή της ή την μετατροπή της σε Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.

Ενημερώνουμε όλους τους φορείς και τους καλούμε να πάρουν θέση όπως καλούμε και τους αρμοδίους να επανεξετάσουν την απόφασή τους.

aixmi-news.gr

Αναδρομικά: Ανατροπή για τους συνταξιούχους του δημοσίου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβουν λιγότερα

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Πανέμορφο βίντεο από το Αιτωλικό με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

aitoloakarnanianews.gr

Εργασίες απεντόμωσης από την Περιφέρεια στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

Ιατροί Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Κάνουμε για άλλη μια φορά την υπέρβαση, το ίδιο ζητάμε και από την Πολιτεία

aitoloakarnanianews.gr

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού διακομίσθηκε από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου στο Ρίο

aitoloakarnanianews.gr

Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Αντικατάσταση φθαρμένων πανιών σε ιστορικό ανεμόμυλο

aitoloakarnanianews.gr

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ανοίγει τη Δευτέρα η κλινική Covid-19

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο