ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων στο ΚΕΤΧ Πάτρας

Πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου “ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Υ.ΕΘ.Α. / Γ.Ε.Σ. / Ν. ΑΧΑΪΑΣ“, καθώς και στρατιωτικού προσωπικού, που υπηρετεί στις Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Στρατού περιοχής Πατρών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία έναντι του κορωνοϊού, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, συγκεντρώνοντας 45 φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΕΘ.Α., που υπηρετούν την Εθνική Άμυνα της χώρας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από την αυταπάρνηση και την συναίσθηση καθήκοντος, που τους διακρίνει, λόγω της κρίσιμης και σημαντικής αποστολής τους, έχουν συναίσθηση και της κοινωνικής τους ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους πάσχοντες και χρήζοντες βοήθειας συνανθρώπους μας, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που λόγω της πανδημίας της COVID-19 οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και οι εθελοντές αιμοδότες πιθανόν να έχουν γίνει επιφυλακτικότεροι.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πάτρας και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. Ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του, καθώς επίσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν. Άγιος Ανδρέας για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία του με το Σύλλογό μας και την Τράπεζα Αίματος.

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Προστασία του περιβάλλοντος και πολιτική προστασία

aitoloakarnanianews.gr

Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας: 10,9 εκατ. ευρώ σε υποδομές για διαχείριση αποβλήτων

aitoloakarnanianews.gr

Συνεχίζονται οι προεγγραφές στα εικαστικά εργαστήρια της Πάτρας

aitoloakarnanianews.gr

Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Κέρκυρα

aitoloakarnanianews.gr

Στο αυτόφωρο ο νταής Κερκυραίος που χτύπησε τη γυναίκα του

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: Ανατροπή μετά από βούλευμα για το φονικό στο Νέο Σούλι

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο