ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Εθιμοτυπική Συνάντηση της Διοίκησης του ΕΑΠ με τις Πρυτανικές Αρχές του ΑΕΙ Πάτρας

Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΑΠ, καθηγητής Οδυσσέας- Ιωάννης Ζώρας με τους αντιπρόεδρους του ΕΑΠ, στο πλαίσιο Εθιμοτυπικής Επίσκεψης επί τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας Πρυτανικής Αρχής.

Τον Πρόεδρο του ΕΑΠ καθηγητή Οδυσσέα- Ιωάννη Ζώρα και τους  Αντιπροέδρους καθηγητές κ.κ. Ευστάθιο Ευσταθόπουλo (Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας), Γεώργιο Σκρουμπή (Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης) και Κωνσταντίνο Καραμάνη (Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης), υπεδέχθησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητής Χρήστος Μπούρας, με τους Αντιπρυτάνεις καθηγητές κ.κ. Διονύσιο Μαντζαβίνο (Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων) και Παναγιώτη Δημόπουλο (Έρευνας και Ανάπτυξης).

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που απασχολούν τόσο το Πανεπιστήμιο Πατρών, όσο και το ΕΑΠ. Κοινός τόπος των δύο πλευρών, αποτελεί η ουσιαστική συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων προς όφελος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των φοιτητών και της τοπικής κοινωνίας.

 

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σοβαρές ζημιές στον δήμο Θέρμου – Κατολισθήσεις σε αρκετά σημεία

aitoloakarnanianews.gr

Σεισμός 5.1 Ρίχτερ – Ανάμεσα σε Καμάρες Αιγίου και Ναύπακτο το επίκεντρο

aitoloakarnanianews.gr

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος: Μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού κατά την απογραφή του ζωικού κεφαλαίου

aitoloakarnanianews.gr

Δράση για το «e-Λιανικό» την Δευτέρα από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

aitoloakarnanianews.gr

Ηλεία: Πήγαν για rapid test με γαϊδουράκια! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Δυτ.Ελλάδα: Αυτές είναι οι μηχανές και τα ποδήλατα που είχαν κλαπεί (ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο