ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Εμπορικός Σύλλογος: Ηθική δικαίωση ο περιορισμός στην πώληση διαρκών αγαθών

Εμπορικός Σύλλογος: Ηθική δικαίωση ο περιορισμός στην πώληση διαρκών αγαθών


Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για απαγόρευση πώλησης διαρκών προϊόντων από τις Υπεραγορές τροφίμων.

Αποτελεί ηθική δικαίωση των προσπαθειών μας η σημερινή απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης που επιβάλει περιορισμό στην πώληση διαρκών αγαθών όπως ρούχα ,παπούτσια ,ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη ,οικιακά είδη κλπ.από τις Υπεραγορές τροφίμων για το διάστημα που τα καταστήματα Λιανικής πώλησης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου από την πρώτη περίοδο του lockdown την Άνοιξη είχε αναδείξει και προβάλει τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό από τις Υπεραγορές τροφίμων σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων που με απόφαση της Πολιτείας ήταν υποχρεωτικά κλειστές για την προστασία της δημόσιας υγείας .

Το ίδιο κάναμε και με πρόσφατες επιστολές μας τόσο προς τον Πρωθυπουργό όσο και προς τους αρμόδιους Υπουργούς στις 6-11-2020 και στις 9-11-2020, τονίζοντας  για άλλη μια φορά ότι αδικούνται οι μικρές επιχειρήσεις .

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην οποία δοκιμάζουν για άλλη μια φορά τις αντοχές τους οι μικρές επιχειρήσεις η σημερινή απόφαση έρχεται να ικανοποιήσει το δίκαιο των προσπαθειών μας .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου θέλει να δηλώσει ότι θα εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ενημερώνει τους συναδέλφους μας,όπως επίσης να προτείνει και να διεκδικεί λύσεις μαζί και με άλλους Εμπορικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες ενώνοντας τις δυνάμεις μας,απαιτώντας γενναία μέτρα στήριξης του Εμπορικού Κόσμου που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες πλήττεται από την εξέλιξη της πανδημίας με αναστολή λειτουργίας.

Η Πολιτεία με την σημερινή της απόφαση έδειξε ότι έλαβε σοβαρά υπό όψιν την πρόταση του Εμπορικού Κόσμου που αποτελούσε ένα απολύτως δίκαιο αίτημα.

Ελπίζουμε με τον ίδιο τρόπο να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ανάλογα αιτήματα και στο μέλλον συμβάλλοντας στην επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων.

Μετά από αυτή την απόφαση το ΔΣ του ΕΣΑ θέλει να απευθυνθεί στους φίλους και φίλες καταναλωτές της Πόλης μας και της περιοχής μας .

Να ζητήσει υπομονή και τήρηση των μέτρων από όλους και σε αυτή τη δεύτερη δοκιμασία που όλοι μας βιώνουμε .

Ελπίζουμε όταν η αγορά κάνει την επανεκκίνηση της στο τέλος Νοεμβρίου να έχουμε και πάλι τη στήριξη σας όπως ακριβώς έγινε και τον Μάιο αναγνωρίζοντας την εξαιρετικά δύσκολη θέση που έχουν βρεθεί οι μικρές επιχειρήσεις της Πόλης μας εξ αιτίας της υγειονομικής κρίσης .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου θέλει να τονίσει ότι θα εξακολουθεί να δηλώνει παρών, να προσπαθεί και να αγωνίζεται για το συμφέρον των συναδέλφων μας και το μέλλον των μικρών επιχειρήσεων της τοπικής μας αγοράς.

Επιτυχής Ευρωπαϊκή επαναξιολόγηση του εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΕΟΥΣΑ» για πέμπτη συνεχόμενη φορά

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αγρινίου: Ανοίγουν από αύριο οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

aitoloakarnanianews.gr

Συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια στο Άνω Κεράσοβο

aitoloakarnanianews.gr

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου την Δευτέρα

aitoloakarnanianews.gr

Ερώτηση Βελόπουλου για τους λεμονοπαραγωγούς Αγρινίου

aitoloakarnanianews.gr

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου – Δείτε την ημερήσια διάταξη

aitoloakarnanianews.gr

ΔΕΥΑ Αγρινίου: Κλειστό τμήμα της Χαριλάου Τρικούπη λόγω εργασιών

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο