ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Επιστολή διαμαρτυρίας των Ιδιωτών Ιατρών Αγρινίου για την ακύρωση των προγραμματισμένων εμβολιασμών

Επιστολή διαμαρτυρίας των Ιδιωτών Ιατρών Αγρινίου για την ακύρωση των προγραμματισμένων εμβολιασμών


Αξιότιμοι Κύριοι, Ο Ιατρικός  Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Νοσοκομείο Αγρινίου, είχε προγραμματίσει τον εμβολιασμό ενός πάρα πολύ μεγάλου ποσοστού των Ιδιωτών Ιατρών μελών του το τετραήμερο Τετάρτη 13-01-2021 έως Σάββατο 16-01-2021 στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αγρινίου.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως στην προσπάθειά σας να βρείτε τρόπο να εμβολιασθούν οι Ιδιώτες Ιατροί , τους οποίους μάλλον θεωρείτε περιττούς, τούς βάλατε όλους να δηλώσουν και να κλείσουν ραντεβού στην κοινή πλατφόρμα του γενικού πληθυσμού.

Έτσι πετύχατε να ακυρώσετε τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς του Συλλόγου μας και να διχάσετε τον Ιατρικό κόσμο. Αφετέρου δημιουργήσατε αναστάτωση σε όλους τους Ιδιώτες Ιατρούς σε όλη την Ελλάδα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να βρεί άμεσα κενή ημερομηνία.

Τα ραντεβού πάνε για τον Μάρτιο. Έμπρακτα αποδεικνύεται ότι στο μυαλό των εισηγητών σας δεν υπήρξε ποτέ ο Ιδιώτης Ιατρός. Κύριοι, όλοι οι Ιατροί είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ για να λειτουργεί σωστά το σύστημα ΥΓΕΙΑΣ. Περιττό να αναφέρουμε για τους εργαζόμενους στις Ιδιωτικές Κλινικές που δεν είναι εμβολιαστικά Κέντρα τους οποίους βάλατε στην ίδια πλατφόρμα με τους Ιδιώτες και γενικό πληθυσμό.

Τώρα αν δεν ενεργήσετε άμεσα σε λίγο θα είναι πολύ αργά. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ οι προτάσεις του υπ΄αριθμό 8173/13-01-2021 εγγράφου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

1) Ζητούμε την άμεση αποστολή ραντεβού απο την ΗΔΙΚΑ σε κάθε γιατρό που έχει δηλώσει και του οποίου το ΑΜΚΑ βρίσκεται στην διάθεση των υπηρεσιών σας απο 28 Δεκεμβρίου 2020,ώστε να αποκατασταθεί η ορθή πράξη των πραγμάτων.

2) Στην ίδια κατεύθυνση θα πρέπει οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία μετά από τις συνεννοήσεις των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων, που ανεστάλησαν να ενεργοποιηθούν άμεσα και να δοθεί η δυνατότητα και σε Ιδιωτικά εμβολιαστικά Κέντρα να επεκτείνουν τους καταλόγους τους.

3) Επίσης ζητούμε την άμεση δυνατότητα στους θεράποντες Ιατρούς να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό των ασθενών τους,καθώς είναι παράδοξο να παραπέμπουν οι Ιατροί τους ασθενείς τους, στα ΚΕΠ και στα Φαρμακεία που αυτο συνιστά ταλαιπωρία των ασθενών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ                                 Α.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το παράδοξο της υπόθεσης Κουρουμπλή – Παπαχριστόπουλου: Για 18 μήνες ο λαός θα πληρώσει 301 βουλευτές

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλάζει το τοπίο στην εστίαση : Μονιμοποιούνται take away και delivery

aitoloakarnanianews.gr

«Ψήφος εμπιστοσύνης» στο εμβόλιο από τους Αγρινιώτες γιατρούς

aitoloakarnanianews.gr

Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου: Εφαρμογή των μέσων ατομικής προστασίας και των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας

aitoloakarnanianews.gr

Αγία Τριάδα Αγρινίου: Παράταση ημερομηνίας λήξης του Μαθητικού Διαγωνισμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

aitoloakarnanianews.gr

Ποδηλατώντας στα Καλύβια με τους ¨Κουρσάδες Αγρινίου¨

aitoloakarnanianews.gr

Γραφική ύλη από τον Σύλλογο γονέων για τους μαθητές του Σχολείου – aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο