ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Η διχόνοια που καλλιέργησε ο Τραμπ στις ΗΠΑ είναι ισχυρότερη από τον κοροναϊό

Στην ασθένεια Τραμπ αντικατοπτρίζεται η κατάσταση στην ίδια τη χώρα. “Η λοίμωξη του προέδρου δεν αγγίζει την πραγματική ασθένεια της χώρας” επισημαίνει ο σχολιαστής της, αναφέρει η γερμανική Süddeutsche Zeitung.

“Το πραγματικό μήνυμα του ιατρικού ανακοινωθέντος ενός έθνους είναι ότι ακόμη και ο δυνητικός κίνδυνος για τη ζωή του προέδρου δεν μπορεί να φέρει κοντά τους Αμερικανούς. Η διχόνοια είναι ισχυρότερη από τον κοροναϊό, εμβόλιο δεν υπάρχει. Ο κόσμος ψευδαίσθησης του Τραμπ τον συνόδεψε στο νοσοκομείο. Διακύβευμα η σταθερότητα της Αμερικής”.

Πόσο κοντά βρίσκεται η επιστροφή στην ομαλότητα;

Από την πλετρά της η Frankfurter Allgemeine Zeitung στο πρωτοσέλιδο σχόλιό της με τον τίτλο “Εκτός ελέγχου” θέτει τα εξής ερωτήματα:

  • “Πρέπει κανείς να δείχνει συμπόνια σε έναν άνθρωπο που στην κρίση της πανδημίας οδήγησε τις ΗΠΑ εκτός ελέγχου; Απέναντι σε έναν δημαγωγό που με τη φλυαρία του για εκλογική απάτη υπονομεύει την εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα;

Η χαιρεκακία δεν έχει θέση, αλλά τα εύλογα ερωτήματα για την πραγματική κατάσταση της υγείας του προέδρου. Απομένουν 4 εβδομάδες μέχρι τις προεδρικές εκλογές και η επικοινωνιακή πολιτική του Λευκού Οίκου είναι τόσο μπερδεμένη, όσο και κατά την ανάληψη των καθηκόντων Τραμπ”.

Και η εφημερίδα καταλήγει: “Η προεδρική ασθένεια υπέκλεψε το σημαντικότερο μήνυμά του προέδρου. Διαφαίνεται τέλος της κρίσης; Η επιστροφή στην ομαλότητα βρίσκεται πολύ κοντά; Η αργή επιστροφή στην ομαλότητα μπορεί να έρθει στην Αμερική μόνο μετά την 3η Νοεμβρίου” απαντά ο Γερμανός αρθρογράφος.

.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Η τελευταία εικόνα των δημοσκοπήσεων στις «Πολιτείες-κλειδιά» και στην επικράτεια

aitoloakarnanianews.gr

Η αδύναμη συμπεριφορά της στις τουρκικές προκλήσεις ενθαρρύνει τον Ερντογάν

aitoloakarnanianews.gr

«Φωτιά» στην προεκλογική εκστρατεία βάζουν οι NY Times, αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ έχει λογαριασμό σε κινεζική τράπεζα

aitoloakarnanianews.gr

Τα καφέ και τα εστιατόρια στην Ιταλία θα κλείνουν κάθε ημέρα στις έξι το απόγευμα

aitoloakarnanianews.gr

Βρείτε άλλο τρόπο για ανάσχεση της πανδημίας. Οι πολίτες έχουν κουραστεί από τα μέτρα

aitoloakarnanianews.gr

Ο κοροναϊός «θερίζει» και τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., καθώς αποχώρησε η Φινλαδή πρωθυπουργός λόγω κρούσματος στο περιβάλλον της

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο