ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Η Ώρα Πατρών ζητά από τον κ. Πελετίδη απαντήσεις

“Το αρχαίο γνωμικό η σιωπή είναι χρυσός τήρησε ευλαβικά ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης για το κουβάρι των αποκαλύψεων που ξετυλίγεται με τις απευθείας αναθέσεις της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Δοκιμάζονται οι πολιτικές της Λαϊκής Συσπείρωσης που μέχρι τώρα κατήγγειλε τους άλλους για τακτικές και μεθόδους, όπως απευθείας αναθέσεις, τριγωνικές συναλλαγές και Οff Shore εταιρείες. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Ρωτάμε ευθέως τον κ. Δήμαρχο.
– Συμφωνεί με την κατασπατάληση 100.000 € για ένα καρναβάλι που δεν θα γίνει;
– Συμφωνεί με τις απευθείας αναθέσεις;
– Συμφωνεί ότι παρακάμφθηκε και δεν ρωτήθηκε το σωματείο των μουσικών;
Ο συμβαλλόμενος, για την επανεκτέλεση καρναβαλικών τραγουδιών που θα λάβει 31.000 €, συγχρόνως, αφενός έχει σύμβαση με τον Πολιτιστικό Οργανισμό ως καθηγητής του Ωδείου, όπου με υπεύθυνη δήλωσή του αναφέρει τη μη συμμετοχή του σε εταιρεία κάθε μορφής και δεν έχει οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα, αφετέρου η κ. Κουρή σε ραδιοφωνική της συνέντευξη παραδέχεται την ύπαρξη εταιρείας παραγωγής στην Έδεσσα.
Απόσπασμα από τη σύμβαση:

Γνωρίζατε την σύμβαση, τώρα όμως πλέον την γνωρίζουν και οι πατρινοί. Είναι συμβατές μεταξύ τους αυτές οι αναθέσεις; Γιατί αναφέρεται στη σύμβαση με την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας ως έδρα η Έδεσσα ενώ σε άλλες συμβάσεις με τον Πολιτιστικό Οργανισμό δηλώνεται διεύθυνση Μαιζώνος 271; Υπάρχουν άλλες απευθείας αναθέσεις καρναβαλικού δρώμενου που να συμπίπτουν με την παραπάνω διεύθυνση; Υπάρχει κάποια κοινή σχέση με αυτές τις αναθέσεις;

Τέλος η κ. Κουρή χωρίς πολιτικά επιχειρήματα μας εγκάλεσε, ότι ακολουθούμε τη διαδικασία των τρωκτικών. Προφανώς η κ. Κουρή αντέγραψε την δόξα και την πρακτική, της πρώην Αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ που αποκάλεσε τα μέλη του ΚΚΕ που συμμετείχαν στην πορεία του Πολυτεχνείου τρωκτικά.

Σαν συνέπεια αυτής της πρακτικής ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων να την αποπέμψει. Εσείς ως Δήμαρχος Πατρέων συμφωνείτε και καλύπτετε πολιτικά την κ. Κουρή; Καθείς βέβαια και το λεξιλόγιο του. Όλοι κρίνονται.

Εν αναμονή ενεργειών σας…”

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεπέρασαν τα 80 km/h οι άνεμοι στην Δυτική Αχαία

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: Επίθεση Φωτήλα σε Πελετίδη για τη συμμετοχή σε ανοιχτή εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: Στην «τσιμπίδα’ της ΕΛ.ΑΣ. άντρας για εκβιασμό γυναίκας και τοκογλυφία

aitoloakarnanianews.gr

Γέφυρα ΑΕ: Λόγω ισχυρών ανέμων περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων αλλά και πεζώ

aitoloakarnanianews.gr

“Κουνήθηκε” το Καρπενήσι-Σεισμικές δονήσεις και στην Αιτωλ/νία

aitoloakarnanianews.gr

Άναψε ο Καρναβαλικός διάκοσμος στην Πάτρα

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο