ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Η Jill Pidgeon αναζητά την βιολογική της οικογένεια στη Δυτική Ελλάδα

Η Ελληνίδα υιοθετημένη Jill Pidgeon προσπαθεί να βρει  τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Δυτική Ελλάδα! Όπως λέει υιοθετήθηκε και μένει  στη Νέα Υόρκη

***Η ιστορία της Jill***

Έμεινα στο κατώφλι του ορφανοτροφείου της Πάτρας όταν ήμουν μόλις λίγων ημερών. Σύμφωνα με το ορφανοτροφείο, “στις 21 Απριλίου 1955, ημέρα Πέμπτη και ώρα 2 μ.μ., ήρθε στο ίδρυμά μας κορίτσι ηλικίας τρεις ημερών περίπου και εγγράφηκε στο μητρώο με τον αριθμό 10752. Το μωρό βρέθηκε στο βρεφοδόχο του ιδρύματός μας και κατά την ανεύρεσή του φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο, ένα λευκό καπέλο, ένα λευκό καπάκι, ένα κομμάτι ριγέ ύφασμα και διάφορα άλλα ρούχα και ένα σημείωμα που γράφει «είναι αβαπτιστον». Βαπτίστηκα στις 22 Απριλίου 1955 και μου δόθηκε το όνομα Ελένη Ιωάννου. Η νονά μου ήταν η Μαρία Κανταρτζόπουλου. Σύμφωνα με το ορφανοτροφείο, τα γενέθλιά μου είναι η 19η Απριλίου 1955.

Μπορεί να είναι εικόνα παιδί και στέκεται

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο ορφανοτροφείο με τοποθετήθηκαν 5 διαφορετικές θετές μητέρες. Δηλαδή, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 1956 όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, όπου συνάντησα τους νέους θετούς γονείς μου. Όταν έφτασα, ήμουν σοβαρά υποσιτισμένη και είχα μια βαθιά ουλή στο δεξί μηρό μου, μήκους περίπου μιας ίντσας. Ο Θεός μου έδωσε δύο υπέροχους γονείς και είχα μια υπέροχη ζωή. Και οι δύο έχουν πεθάνει. Μου λείπουν τρομερά.

Δεν έχω πληροφορίες για τα ονόματα των βιολογικών γονέων μου και δεν γνωρίζω τίποτα για τη βιολογική μου οικογένεια. Ξέρω ότι εγγράφηκα στο Δημαρχείο Πάτρας μέσω του ορφανοτροφείου. Έχω κάνει DNA, το οποίο φαίνεται να οδηγεί σε Πτέρη, Άγιο, Αχαΐα και πιθανώς το επώνυμο Βεργόπουλος ή Βεργός. Ελπίζω ότι κάποιος θα αναγνωρίσει αυτήν την ιστορία και θα παρουσιάσει πληροφορίες. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε μοιάζει με αυτήν την ιστορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το The Eftychia Project το συντομότερο δυνατό μέσω ενός μηνύματος προς το γραμματοκιβώτιο στη σελίδα μας στο Facebook ή μέσω email στο theeftychiaproject@gmail.com.
Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο και γυαλιά

Σχετικές αναρτήσεις

Βάρδα Ηλείας: Μαχαιρώματα αλλοδαπών για ένα κατάλυμα στη

aitoloakarnanianews.gr

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιο Κατσή

aitoloakarnanianews.gr

Ηλεία: Λεηλάτησαν εργοστάσιο στο Βαρθολομιό – Πάνω από 500.000 ευρώ ζημιά

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: Υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε μητέρα με covid

aitoloakarnanianews.gr

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για απόπειρα ληστείας

aitoloakarnanianews.gr

Ψήφισμα για παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο