AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Κάντε τα αθλητικά σας να κρατήσουν για πάντα και γλιτώστε χρήματα!





Τα καλά αθλητικά παπούτσια (ειδικά για αυτούς που τα χρησιμοποιούν πολύ) είναι και ακριβά, αφού συνήθως θέλουν αλλαγή κάθε λίγους μήνες. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να μπείτε σε έξοδα χωρίς λόγο (και ποιος θέλει), μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να τα διατηρήσετε γερά για πολύ περισσότερο καιρό.


Δώστε τους λίγο χρόνο να ξεκουραστούν

Είναι πολύ σημαντικό μετά από κάθε προπόνηση να φροντίζετε τα αθλητικά σας. Βγάζετέ τα στο μπαλκόνι για να αεριστούν. Τα παπούτσια θα σας φερθούν όπως θα τους φερθείτε. Αν τους φερθείτε καλά θα κρατήσουν και αυτά περισσότερο.

Μην τα φοράτε πουθενά αλλού

Μην τα φοράτε στις βόλτες σας αν θέλετε να τα διατηρήσετε για πολύ περισσότερο. Τα αθλητικά παπούτσια καλό είναι να τα φοράτε μόνο στις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Λύνετέ τα πριν τα βγάλετε

Πόσες φορές έχετε βγάλει τα αθλητικά σας χωρίς να λύσετε τα κορδόνια τους; Άπειρες φανταζόμαστε! Σταματήστε να το κάνετε και αρχίστε να τα λύνετε πρώτα. Θα σας πάρει μόλις ένα λεπτό και θα τα βοηθήσετε να ζήσουν για πολύ περισσότερο.

Πλέντε τα που και που

Για να τα διατηρείτε και καθαρά πέρα από το να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση πρέπει να τα πλένετε που και που στο πλυντήριό σας. Μην αμελείτε ούτε αυτό το βήμα.

ΠΗΓΗ







Source link

Related posts

Μην δίνεις σε κανέναν την ευκαιρία να σε κάνει δυστυχισμένο

Μαθαίνοντας το Κίνο: Πώς να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας σε αυτό το παιχνίδι στο Powbet Casino με επιτυχία

Είναι “αργά” για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας με συμπληρώματα διατροφής;

Αφήστε ένα σχόλιο