ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Κλειστά τα σχολεία στα Καλάβρυτα Δευτέρα και Τρίτη λόγω χιονιού

Κλειστά θα μείνουν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν αλλά και αναμένεται να επικρατήσουν το επόμενο 4ωρο στην περιοχή των Καλάβρυτων τα σχολεία.

Σε σχετική του απόφαση ο δήμαρχο Καλαβρύτων Θαν. Παπαδόπουλος αναφέρει.

 

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 94, παρ. 4 του ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α’/07.06.2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», με το οποίο συμπληρώθηκαν οι διατάξεις του άρθρου 75, παρ. Ι, υπό τον τομέα ΣΤ’ «Αρμοδιότητες – Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού» του ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α’/08.06.2006) «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας».
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 4, παρ. 4 του π.δ. 79/2017 (Φ.Ε.Κ. 109 Α’/01.08.2017) «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων».
  3. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Δήμο μας από τις 16.01.2021 και τα οποία θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες (πυκνή χιονόπτωση, ολικός παγετός), σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  4. Την επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τη διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Δήμου Καλαβρύτων, καθώς και την διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων, για το ίδιο χρονικό διάστημα, λόγω των έκτακτων και ακραίων καιρικών συνθηκών (πυκνή χιονόπτωση, ολικός παγετός), που επικρατούν στην περιφέρεια του Δήμου μας, από τις 16.01.2021 και οι οποίες θα συνεχιστούν και κατά τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα για:

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: “Ανάσα” για τη Δυτ. Ελλάδα – 12 νέα κρούσματα – 5 στην Αχαία-7 η Αιτωλ/νία

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

aitoloakarnanianews.gr

Μηχανική βλάβη σε φέρι μποτ στο Πορθμείο Ρίου – Αντίρριου

aitoloakarnanianews.gr

Συνάντηση Φωκίωνα Ζαΐμη με τον πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για το Φυσικό Αέριο

aitoloakarnanianews.gr

Νέες πτήσεις από το Παρίσι προς το Άκτιο

aitoloakarnanianews.gr

Ζαΐμης: Οφείλουμε να προστατεύσουμε την κοινωνία από τη δράση επίδοξων ηλεκτρονικών εγκληματιών

aitoloakarnanianews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην εφοδιαστική αλυσίδα κρέατος από την Περιφέρεια – Επαφή με τον ΕΦΕΤ

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο