ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Κρατήσεις μερισμάτων ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ: Όλα υπό εξέταση λέει ο ΥΕΘΑ

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας έχουν ολοκληρώσει τη σύνταξη σχεδίου νομοθετικής ρύθμισης, αναφορικά με τις μειώσεις και κρατήσεις του ν.4093/12 (Α΄222), και επίκειται η ένταξή του σε προσεχές νομοσχέδιο του υπουργείου. Αυτό τόνισε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή, που κατέθεσε ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης με θέμα «Κρατήσεις Μερισμάτων ΜΤΣ – ΕΚΟΕΜΣ σύμφωνα με τον ν.4093/2012».
«Οι προτάσεις», συνέχισε ο υπουργός, «περί πιθανής αντιστάθμισης της απώλειας εσόδων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού θα εξεταστούν μετά την υποβολή εμπεριστατωμένης μελέτης από το Ταμείο, για κάθε ζήτημα ξεχωριστά». «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας εξετάζει πάντοτε, και ενδελεχώς, όλες τις προτάσεις που υποβάλλονται από τα Μετοχικά Ταμεία και τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης (Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.), δια μέσου των οικείων Γενικών Επιτελείων, με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων» καταλήγει στην απάντησή του ο Ν. Παναγιωτόπουλος.

Source link

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Το έκδηλο ενδιαφέρον των πιλότων της ΠΑ για το RAFALE και τα επτασφράγιστα μυστικά των Γάλλων

aitoloakarnanianews.gr

Τουρκία: Εγκρίθηκε η χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V

aitoloakarnanianews.gr

Η Ουκρανία ζητά από τη Γερμανία όπλα για άμυνα στις ακτές της

aitoloakarnanianews.gr

Βρετανοί υπουργοί σκέφτονται την αναγνώριση της κατεχόμενης Κύπρου ως ανεξάρτητο κράτος

aitoloakarnanianews.gr

Η Τουρκία προκαλεί τον Μπάιντεν

aitoloakarnanianews.gr

Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη μεγαλύτερη διμερή αμυντική συμφωνία

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο