ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Μεσολόγγι: Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος και ο Σπύρος Βασιλείου

Μεσολόγγι: Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος και ο Σπύρος Βασιλείου


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αξιότιμε  κ. Πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου,

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική ομάδα της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», με την οποία εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Η συμμετοχή μου σε αυτές τις εκλογές έγιναν με γνώμονα τα πιστεύω και τα ιδανικά μου για ένα Δήμο που θα μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Εφόδιο στον αγώνα μου για ένα τέτοιο Δήμο ήταν η εμπειρία  μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  όσο  και η επιστημονική μου κατάρτιση στο τομέα των οικονομικών.

Η θέση που μου δόθηκε ως Αντιδημάρχου Οικονομικών πέραν του ότι ήταν άκρως τιμητική για εμένα, ήταν ταυτόχρονα και  η αναγκαία ώθηση, ώστε να φέρω εις πέρας το όραμα και τις προσδοκίες των Δημοτών μας.

Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές μου και οι προσπάθειες που κατέβαλα από τη πρώτη στιγμή ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές του επικεφαλής του συνδυασμού μας και Δημάρχου κ. Κ. Λύρου. Οι εκκλήσεις μου για αλλαγή στάσης και πορείας το μόνο που κατάφεραν ήταν να με φέρουν σε τροχιά σύγκρουσης με το Δήμαρχο.

Η καθημερινή ψυχολογική πίεση, της θεσμικής απομόνωσης και αποξένωσης από το σώμα  της  Δημοτικής αρχής με οδήγησαν στην παραίτηση από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, μιας και η θέση μου στη Δημοτική αρχή είχε καταστεί άνευ αντικειμένου.

Σήμερα υπερασπιζόμενος την προσωπική και οικογενειακή μου τιμή, δηλώνω την αποχώρησή μου από το συνδυασμό της Δημιουργικής Ανατροπής. Ένα συνδυασμό που έδωσα όλες μου τις δυνάμεις να καταξιωθεί κοινωνικά και να νικήσει στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν.

Πήρα την απόφαση της ανεξαρτητοποίησης μου πιστεύοντας, ότι ακόμη και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα βοηθήσω τη Δημοτική αρχή να ξαναβρεί το στόχο και το ρυθμό της, αλλά και για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των Δημοτών, τα οποία είναι πάνω και πέρα από δικές μας επιδιώξεις και πικρίες.

Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους  συναδέλφους μου Δημοτικούς συμβούλους   για    τις  ευχάριστες και  δυσάρεστες στιγμές  που περάσαμε μαζί .

Παρακαλώ κ. Πρόεδρε, όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να  ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να ενσωματωθεί στα πρακτικά η απόφαση μου.

Με τιμή

Βασιλείου Σπύρος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Η Τιμία κάρα της Αγίας Υπομονής εορτάζεται στις 13 Μαρτίου

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την προετοιμασία των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

aitoloakarnanianews.gr

Κλειστές και την Παρασκευή οι σχολικές μονάδες του δήμου Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

Μήνυμα του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου – Ο Δήμος θα στηρίξει τους ευάλωτους και κάθε άλλο δημότη

aitoloakarnanianews.gr

Παναγιώτης Α. Κατσούλης: «Η κατασκευή της ίδιας γέφυρας, στον ίδιο χρόνο, θα πληρωθεί δύο φορές;»

aitoloakarnanianews.gr

Από το Μεσολόγγι στη θυγατρική των Σπερς ο Άντονι Μάθις

aitoloakarnanianews.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο στο Μεσολόγγι

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο