ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την προετοιμασία των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την προετοιμασία των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση


Συνεχίζεται η διαβούλευση  για το 2021

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες διαβούλευσης με τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Στο κάλεσμα της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία» που έχει συσταθεί από το Δήμαρχο Κώστα Λύρο για το σκοπό αυτό, έχει υπάρξει ήδη μεγάλη ανταπόκριση, με 64 προτάσεις εκδηλώσεων συλλόγων και φορέων οι οποίες ήδη έχουν κατατεθεί και αξιολογούνται από τα μέλη της Επιτροπής. Συνολικά, οι συμμετοχές ανέρχονται σε 26.

Υπό το πρίσμα διεύρυνσης της συμμετοχικότητας στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά της,το προσεχές Σάββατο 3 Οκτωβρίου η διαδικασία της διαβούλευσης και του διαλόγου θα συνεχισθεί, καθώς έχουν κληθεί να συμμετέχουν σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Μεσολογγίου οι διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα την ενεργή συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών στην πολιτιστική δραστηριότητα που προετοιμάζει ο Δήμος. Η συμμετοχή της νεώτερης γενιάς είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς έως σήμερα στις αντίστοιχες Εορτές Εξόδου, η καλλιτεχνική «γραφή» τους  υπήρξε εμπνευσμένη και δημιουργική.

Μόνιμη στέγη για το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

“Αυτόπτης Μάρτυρας” στην Πολιορκία του Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την ημέρα δράσης Υγεία – Πρόνοια

aitoloakarnanianews.gr

Οι κινηματογραφικές προβολές του CIAK ταξιδεύουν στο Μεσολόγγι

aitoloakarnanianews.gr

Συνάντηση Μ. Σαλμά – Κ. Λύρου στο δημαρχείο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

Μεγάλη δωρεά Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ΑΔΜΗΕ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

Μεσολόγγι: Σημαιοστολισμός εμπορικών δρόμων και καταστημάτων (ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο