ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Ναυπακτία:Υπεγράφη η σύμβαση για την Ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Πλατάνου

Ναυπακτία:Υπεγράφη η σύμβαση για την Ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Πλατάνου


163.400,00 ευρώ για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, υπεγράφη η δημόσια σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας της Τ.Κ. Πλατάνου για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος», προϋπολογισμού 163.400,00 ευρώ, με την πίστωση αυτού να προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD-Leader» με συγχρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα ενδυναμώσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής, μέσω της ανάδειξης του παραδοσιακού οικισμού.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας δήλωσε: «Η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Πλατάνου θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ναυπακτίας, που αποτελούν παράγοντες ανάπτυξης ορεινού τουρισμού, ενισχύονται περαιτέρω.  Ταυτόχρονα, και το έργο αυτό, όπως και άλλα που έχουν δρομολογηθεί, ανταποκρίνονται σε έναν από τους βασικότερους στόχους μας, που δεν είναι άλλος από την  ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το εύρος του Δήμου μας».

aitoloakarnanianews.gr

Βόνιτσα: Σταματά η λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμική δόνηση 3.9R στη Ναύπακτο

aitoloakarnanianews.gr

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου: Μελέτη για την αναβάθμιση της αγοράς της Ναυπάκτου

aitoloakarnanianews.gr

Ναύπακτος: Eιδικό βοήθημα για επανασύνδεση ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες

aitoloakarnanianews.gr

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Δημητρογιάννης στον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου (ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Δάφνη Ναυπακτίας (Φωτο-Video)

aitoloakarnanianews.gr

Σε πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Ορεινής Ναυπακτίας ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας και ο αντιπεριφερειάρχης Θαν. Μαυρομάτης

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο