ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Ο Εμπορικός Σύλλογος για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν τον Νοέμβριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν τον Νοέμβριο


ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι -Συναδέλφισσες

Το ΔΣ του ΕΣΑ μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την Πολιτεία και την εφαρμογή τους από σήμερα για τον μήνα Νοέμβριο με σκοπό την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία θέλει να τονίσει ότι:

Από τις αρχές Μαΐου που έγινε η επανεκκίνηση του Λιανικού Εμπορίου η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων εφαρμόζουν με υπεύθυνο τρόπο τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα καθώς και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για την προστασία των εργαζομένων, των καταναλωτών αλλά και των ίδιων των συναδέλφων.

Την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά των συναδέλφων μας στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης δοκιμασίας που περνάει το σύνολο της κοινωνίας μας, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου οφείλει και να την αναγνωρίσει και να την επιβραβεύσει .

Με την στάση αυτή έχουμε και εμείς συμβάλλει μέχρι σήμερα στο να κρατηθεί σε καλύτερο επίπεδο με βάση τα υγειονομικά κριτήρια η Πόλη και ο νομός μας .

Θέλει όμως να τονίσει επίσης ότι πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας υπευθυνότητα και στη δεύτερη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, τηρώντας με αυστηρό τρόπο τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και αυτό να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ο Εμπορικός κόσμος σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης με μεγάλη υπευθυνότητα έχει κάνει και θα εξακολουθεί να κάνει το χρέος του προς το κοινωνικό σύνολο,αλλά η Πολιτεία εξακολουθεί να μην λαμβάνει γενναία μέτρα στήριξης που είναι απαραίτητα και αναγκαία για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων και την διατήρηση των θέσεων εργασίας σε αυτές.

Το ΔΣ του ΕΣΑ δηλώνει ότι θα εξακολουθεί να διεκδικεί και να απαιτεί από την Πολιτεία να λάβει μέτρα στήριξης και κυρίως να δώσει άμεση ρευστότητα η οποία ακόμη και σήμερα δεν έχει φθάσει.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Διαμαρτυρία γιατρών για τη μεταφορά ασθενών Covid-19 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

 

 

 

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σε δημοπράτηση με 25 εκατ.ευρώ η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews.gr

Έκτακτη σύσκεψη για τον “Ιανό” – Συνεδριάζει αύριο και το τοπικό συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας – aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο: Ουρές έξω από τράπεζες, ΔΕΗ και ΕΛ.ΤΑ. παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στην πολεοδομία του δήμου Αγρινίου

aitoloakarnanianews.gr

Με (κοινό) όραμα για το μέλλον – aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Από την περιοχή του Αγρινίου τα περισσότερα από τα κρούσματα του Σαββάτου

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο