ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Πανεπιστήμιο Πατρών: Θύελλα για τον χαρακτηρισμό «σκυλί» στον Πρύτανη – Η απάντηση στους φοιτητές

To Πανεπιστήμιο Πατρών στο επίκεντρο με τη διαμάχη του Πρύτανη με φοιτητές να συνεχίζεται. Τροποποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου…

Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της Πάτρας. Στην ανακοίνωση οι φοιτητές χρησιμοποιούν το χαρακτηρισμό “σκυλί” για τον Πρύτανη γεγονός που προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδρασή του στα social media.

Στην ανάρτησή του, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ανέφερε: “Λυπάμαι ειλικρινά για τα ψεύδη, τη φρασειολογία και για τα επιχειρήματα από νέους ανθρώπους και ειδικά τους φοιτητές μας! Δεν τιμά κανέναν να αποκαλείται ο εκλεγμένος Πρύτανης “σκυλί”. Η φράση αυτή είναι απαράδεκτη για όλους μας!

Η Σύγκλητος όπως πάντα θα δεχθεί εκπροσώπους των φοιτητών να εκφράσουν τις θέσεις τους. Επίσης το γραφείο του Πρύτανη είναι πάντα ανοιχτό να δεχθεί και να συζητήσει με τους φοιτητές μας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν. Θερμά παρακαλώ προσωπικά τους φοιτητές μας να εμβολιαστούν, να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας, να φοράνε μάσκα και να έλθουν στο Πανεπιστήμιο. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν το Πανεπιστήμιο να γίνει χώρος άγονων αντιπαραθέσεων και διχασμού. Να παραμείνει χώρος διακίνησης των ιδεών, της Αμφισβήτησης, της Γνώσης και της Παιδείας!»

Σύμφωνα με το foititikanea.gr η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών αποφάσισε την τροποποίηση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Πιο αναλυτικά από την αρχική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων που ήταν η 4η Οκτωβρίου 2021 ως νέα ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2021.

newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Lockdown: Τι αλλάζει από σήμερα το πρωί στις μετακινήσεις με SMS στο 13033

aitoloakarnanianews.gr

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλου στη Ζάκυνθο

aitoloakarnanianews.gr

Νικολόπουλος : Εχθρική η Πάτρα στα άτομα με πρόβλημα όρασης

aitoloakarnanianews.gr

Έκτακτη σύσκεψη λοιμωξιολόγων για το λιανεμπόριο: Εξετάζεται να μην ανοίξει σε Αχαΐα

aitoloakarnanianews.gr

Δικαίωμα στην πρόοδο: Σε μία μόλις συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναθέσεις 580 χιλιάδες ευρώ με κλειστές διαπραγματεύσεις

aitoloakarnanianews.gr

Πάτρα: 34χρονη με κορωνοϊό έπεσε από τον 1ο όροφο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο