ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Πανεύκολο γλύκισμα ινδοκάρυδου | Συνταγές

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή (από εδώ) για αρχάριους, για ένα υπέροχο, πανεύκολο γλύκισμα ινδοκάρυδου. Πασπαλίστε το ζεστό, μόλις το βγάλετε από το φούρνο, με τρούφα σοκολάτας και μόλις μισοκρυώσει απολαύστε το.

Υλικά συνταγής

  • 2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
  • 4 αυγά
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσης
  • 125 γρ. βούτυρο αρκετά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • τρούφα σοκολάτας για πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε μια ταρτιέρα ή ένα στρογγυλόταψάκι 20-22 εκ. περίπου.
  2. Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
  3. Ρίχνετε το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 55-60 λ περίπου, μέχρι να κάνει μια κρούστα σαν της φωτογραφίας πιο κάτω . Το βγάζετε από το φούρνο, το πασπαλίζετε με τρούφα σοκολάτας. Το αφήνετε να κρυώσει, το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

δδδ

Sintayes.gr,

Συνταγή: Πανεύκολο γλύκισμα ινδοκάρυδου

 

Source link

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Μελιτζάνες κοκκινιστές στη κατσαρόλα | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Ψητά σουτζουκάκια γιαουρτλού | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Γλυκό ψυγείου με βάση μπισκότου-φουντουκιού, κρέμα βανίλιας & γλάσο καραμέλας | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με μακαρόνια | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Χοιρινό φιλέτο σε σάλτσα κρασιού και μανιταριών | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή με γιαούρτι | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο