ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Περιβαλλοντική αδειοδότηση του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου

Περιβαλλοντική αδειοδότηση του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου


Εγκρίθηκε από τον αρμόδιο Aντιπεριφερειάρχη, Λάμπρο Δημητρογιάννη, η περιβαλλοντική αδειοδότηση των εγκαταστάσεων του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Η αθλητική εγκατάσταση θα λειτουργεί πλέον με αυξημένα ποιοτικά περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά, θέτοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών υπηρεσιών προς την τοπική κοινωνία.

Σε συνάντησή του με τη διοίκηση του σταδίου, ο κ. Δημητρογιάννης περιηγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και παράλληλα ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, Γεώργιο Μίχο, για την καινοτόμα εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως και τις τεχνικές παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, τέθηκε ως στόχος η στενή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου Ναυπάκτου και της Διοίκησης του Σταδίου, ώστε να επιτευχθεί στο άμεσο μέλλον η ενεργειακή αυτονόμηση και η βελτίωση των υποδομών, μέσω των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Σε δήλωσή του ο κ. Δημητρογιάννης ανέφερε: «Είναι αξιόλογη η προσπάθεια που γίνεται στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου για τη βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας του. Είναι από τις πρώτες αθλητικές εγκαταστάσεις που λαμβάνουν περιβαλλοντική αδειοδότηση. Επίσης, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μελλοντική ενεργειακή αυτονόμηση, καθώς ήδη γίνεται χρήση Α.Π.Ε. για εξοικονόμηση ενέργειας, και αυτό ήταν και ένα από τα βασικά μας θέματα που συζητήσαμε. Ο αθλητισμός στη Δυτική Ελλάδα είναι συνυφασμένος με επιτυχίες, αυτές θα επιδιώξουμε και με την επιστροφή στην κανονικότητα».

Από την πλευρά του, ο κ. Μίχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις άμεσες ενέργειες και τη στήριξη του κ. Δημητρογιάννη και της Περιφέρειας, όπως και για το έμπρακτο ενδιαφέρον για μελλοντικές δράσεις.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεχίζεται η δράση αλληλεγγύης από το Κοινωνικό Ιατρείο Ναυπακτίας

aitoloakarnanianews.gr

Μητρόπολη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου: Ἀνακοίνωση γιά τήν ἑορτή τῶν Τριῶν Ἱεραρχῶν στήν Ναύπακτο

aitoloakarnanianews.gr

Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπακτίας για την επερχόμενη κακοκαιρία

aitoloakarnanianews.gr

Ναύπακτος : Σύλληψη άνδρα για ένταλμα βίαιης προσαγωγής

aitoloakarnanianews.gr

Ναύπακτος: 30000 ευρώ σε δυο τυχερούς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

aitoloakarnanianews.gr

Διάκριση μαθήτριας 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο