ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Προβλέπεται μακριά νύχτα

Αν και δεν αποτελούν ενδεικτικά για την τελική έκβαση των εκλογών, ήδη στις ΗΠΑ έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα σε τρεις Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν κέρδισε το Βερμόντ και τρεις εκλέκτορες, ενώ ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ νίκησε στο Κεντάκι και διασφάλισε τους οκτώ πρώτους του εκλέκτορες, αλλά και στη Δυτική Βιρτζίνια, κερδίζοντας άλλους πέντε εκλέκτορες.

Φυσικά, οι τρεις αυτές Πολιτείες είναι μικρές και δεν αποτελούν ενδεικτικές για το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, σταδιακά αρχίζουν να κλείνουν οι κάλπες σε κρίσιμες Πολιτείες, όπως η Φλόριντα, η Βιρτζίνια και το Οχάιο.

Στα παράξενα της εκλογικής αναμέτρησης και το ποσοστό συμμετοχής σε εκλογικό κέντρο σε κομητεία της Φλόριντα, το οποίο ξεπέρασε το 100%, καθώς την τελευταία στιγμή προστέθηκαν ψηφοφόροι, αλλά δεν πέρασαν άμεσα στους καταλόγους.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Στόχος δολοφονικής επίθεσης ο «αρχιτέκτονας» του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν

aitoloakarnanianews.gr

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν το απόλυτο κατασκοπευτικό αεροσκάφος

aitoloakarnanianews.gr

Ο Μπάιντεν οδηγεί τις ΗΠΑ σε επιθετική εξωτερική πολιτική. Ποιά είναι τα “γεράκια” του νέου προέδρου που θα εφαρμόσουν τον “ένοπλο παρεμβατισμό”

aitoloakarnanianews.gr

Τηλεοπτικά δίκτυα διακόπτουν ζωντάνη ομιλία του Τραμπ, διορθώνουν on air τον πρόεδρο (Video)

aitoloakarnanianews.gr

Επέσαν οι υπογραφές E.E. – Pfizer για το εμβόλιο. Η Ε.Ε. έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με την AstraZeneca, τη Sanofi, τη Johnson & Johnson και την CureVac

aitoloakarnanianews.gr

Η νίκη Μπάιντεν φέρνει την τέλεια καταιγίδα στην Τουρκία – Οι αμερικανικές κυρώσεις και η λίρα

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο