ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Σε 478 ανέρχονται τα λεωφορεία που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στη Θεσσαλονίκη


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, 17:09

Σε 478 ανέρχονται τα λεωφορεία που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στη Θεσσαλονίκη

Σε 478 ανέρχονται σήμερα -για πρώτη φορά από το 2013- τα λεωφορεία που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ ο στόλος του ΟΑΣΘ αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω κατά 30 οχήματα από το χρησιδάνειο του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Σημειώνεται δε, ότι με τη χρήση της τεχνογνωσίας αναβαθμίστηκαν τα συστήματα επικοινωνιών και επιλύθηκαν τα όποια θέματα προέκυπταν (αντιστοιχίσεις γραμμών, πληροφόρηση, ωράρια, ενημερώσεις ιστών), μέσω των επίσημων εφαρμογών oasth.gr και oasthbusmobile, ώστε να υπάρχει σωστή λειτουργία της τηλεματικής και ποιότητα ενημέρωσης προς το επιβατικό κοινό. Επιπλέον, αναβαθμίζεται το λογισμικό τηλεματικής, για τη διαχείριση των γραμμών σε πραγματικό χρόνο και την καθημερινή δρομολόγηση των οχημάτων και των οδηγών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, όπως προέκυψε από «έρευνα μυστικού επιβάτη», που διεξήχθη τέλος Μαρτίου, το επιβατικό κοινό βαθμολογεί με άριστα τις υπηρεσίες αστικής μετακίνησης που παρέχουν τα ΚΤΕΛ στο νομό για λογαριασμό του ΟΑΣΘ, ενώ από τα ποσοτικοποιημένα αποτελέσματα προέκυψε ότι η κατάσταση των λεωφορείων είναι πολύ καλή και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επιβατών, ενώ «άριστη» ήταν η βαθμολογία για τη συμπεριφορά των οδηγών και την ακρίβεια των δρομολογίων.

«Ενόψει της σταδιακής επαναφοράς των δραστηριοτήτων, οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης βρίσκονται πλέον σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Η προσπάθεια βεβαίως συνεχίζεται», επισημαίνει σχετικά ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ Γιάννης Καλογερούδης.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Τόσκας επισημαίνει την ενεργή συμμετοχή του ΟΣΕΘ στη διαδικασία προμήθειας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την αναγκαία ενίσχυση του στόλου της αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης κατά 200 νέα οχήματα, σε πρώτη φάση. Το ένα τρίτο απ’ αυτά, σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, αναμένεται να είναι ηλεκτρικά.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, 17:09

Source link

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Νεκρός υπάλληλος του ΟΑΣΘ στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης

aitoloakarnanianews.gr

Δέκα συλλήψεις στη Μεσσηνία σε αστυνομική επιχείρηση

aitoloakarnanianews.gr

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

aitoloakarnanianews.gr

Τι μέτρα ισχύουν σε όλη τη χώρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού

aitoloakarnanianews.gr

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΑΣ – Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό

aitoloakarnanianews.gr

Οι συνομιλίες της 35χρονης με συγγενή της Ιωάννας

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο