ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Στην τελική ευθεία οι αποφάσεις ένταξης των ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος CLLD-LeaderΈνα βήμα πριν τις αποφάσεις ένταξης 39 ιδιωτικών έργων για το τοπικό πρόγραμμα CLLD-Leader και την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων βρίσκεται η Τριχωνίδα Α.Ε.

Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα ιδιωτικά έργα, που θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ και την έγκριση υπερδέσμευσης για την Τριχωνίδα Α.Ε. συνολικού ποσού 3.933.920 €.

Το παραπάνω ποσό διπλασιάζει σχεδόν τους αρχικούς διατιθέμενους πόρους και προέρχεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Για το λόγο αυτό έλαβαν χώρα ενημερωτικές συναντήσεις (Τεχνικές Συσκέψεις) με τους τελικούς δικαιούχους (επενδυτές) του προγράμματος. Οι συσκέψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου, στο Παράρτημα της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, καθώς αποσαφηνίστηκαν οι τελικές διαδικασίες ένταξης και υλοποίησης των έργων.

Στις συσκέψεις συμμετείχαν τα στελέχη της Τριχωνίδα Α.Ε. και οι επενδυτές των υποδράσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Τις συσκέψεις συντόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τριχωνίδα Α.Ε. κ. Βασίλης Φωτάκης (Αντιδήμαρχος Αγρινίου). Ο κ. Φωτάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του προγράμματος, που περιλάμβανε πολύ αξιόλογες προτάσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει αύξηση των διατιθέμενων πόρων κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Προέδρου της Τριχωνίδα Α.Ε. και Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου.

 

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 9200 ανέργους με μετατροπή επιταγής επιδότησης ανεργίας σε επιδότηση εργασίας

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Η Διαχειριστική συναντάται διαδικτυακά με το e-Forum Ανάπτυξης

aitoloakarnanianews.gr

Κορονοϊός : Μειωμένα λόγω αργιών τα κρούσματα στη Δυτ. Ελλάδα – Εντοπίστηκαν μόνο έξι

aitoloakarnanianews.gr

Αιτωλοακαρνανία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων

aitoloakarnanianews.gr

Πατρών Χρυσόστομος: Το Έπος του ’40, »Θύμηση από φωτιά και θρύλο»

aitoloakarnanianews.gr

Έκτακτη επίσκεψη Προέδρου του ΕΚΑΒ σε Αχαΐα & Αιτωλοακαρνανία

aitoloakarnanianews.gr

Ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο