ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Στρατηγική συνεργασία με τη βιομηχανία ΜΕΛ στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 12:55

ΗΡΩΝ: Στρατηγική συνεργασία με τη βιομηχανία ΜΕΛ στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας

Στρατηγική συνεργασία με τη βιομηχανία ΜΕΛ (Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου) στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε η Ήρων, με την οποία όπως επισημαίνει ανοίγει ο δρόμος για την απελευθέρωση της εγχώριας αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Υψηλή Τάση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η στρατηγική συνεργασία αφορά:

1. Στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας των εγκαταστάσεων και των γραμμών παραγωγής της βιομηχανίας ΜΕΛ η οποία βρίσκεται στο Επιχειρηματικό Πάρκο Θεσσαλονίκης ΕΠΠΑΘΕ (22ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας).

2. Στην εξοικονόμηση ενέργειας, με προτάσεις και λύσεις που θα οδηγήσουν τη βιομηχανία σε υψηλότερες επιδόσεις στην ενεργειακή αποδοτικότητα.

3. Στην ηλεκτροκίνηση, τομέας στον οποίο ο ΗΡΩΝ μέσω των ειδικά σχεδιασμένων εμπορικών του προγραμμάτων, παρέχει λύσεις για τη φόρτιση των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων της ΜΕΛ.

4. Στη χορήγηση «Πράσινου Πιστοποιητικού», με το οποίο ο ΗΡΩΝ θα βεβαιώνει ότι μέρος ή/και το σύνολο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος της ΜΕΛ παράχθηκε από συγκεκριμένες μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

«Το παρεχόμενο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας ΗΡΩΝ προς τη ΜΕΛ αποτελεί πρότυπο λύσεων απέναντι στο υψηλό ενεργειακό κόστος, το οποίο αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα των ελληνικών βιομηχανιών, δεδομένου ότι επιτρέπει στις εξωστρεφείς επιχειρήσεις να σταθούν στον διεθνή ανταγωνισμό από πλεονεκτικότερη θέση, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» αναφέρει ο Ήρων.

«Παράλληλα, ο Όμιλος Εταιρειών Ενέργειας ΗΡΩΝ, με τις παρεχόμενες “πράσινες υπηρεσίες” του, πρωταγωνιστεί στην ταχύτερη διείσδυση της “πράσινης” ενέργειας στην ελληνική αγορά και στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ενεργοβόρων βιομηχανιών, ενώ παράλληλα συνδράμει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 12:58

Source link

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτός ο αριθμός κρουσμάτων οδηγεί σε γενικό Lockdown

aitoloakarnanianews.gr

Βερολίνο: Κρατική διαφήμιση για τη μάσκα προκαλεί αντιδράσεις (φωτο)

aitoloakarnanianews.gr

Υποχώρησαν τα έσοδα αλλά ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων

aitoloakarnanianews.gr

Ελβετία: Δημοψήφισμα για κατώτατο μισθό 3.800 ευρώ  

aitoloakarnanianews.gr

Επεισόδιο μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη & δημάρχου Κομοτηνής (βίντεο)

aitoloakarnanianews.gr

Εργαζόμενοι Κοινωφελούς: Συγκέντρωση στο Ηράκλειο για την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο