ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Συνάντηση εργασίας Φ. Ζαΐμη -Α.Βούλγαρη–Μ. Συρεγγέλα: «Πιστεύουμε στην αξία της συνεργασίας για την ανάπτυξη της κοινωνίας»

Μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση είχε την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Περιφερειακή Σύμβουλος και Βοηθός του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Αμαλία Βούλγαρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας  Φωκίωνας Ζαΐμης  δήλωσε: «Με την Υφυπουργό, συζητήσαμε τρόπους και ιδέες συνεργασίας σε μια σειρά από θεσμικά θέματα προς όφελος της κοινωνίας διότι για να αναπτυχθεί η οικονομία πρέπει να προωθούμε δράσεις που αξιοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της απορρόφησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τις γυναίκες με στόχο να ενισχύσουμε τη θέση της γυναίκας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. Επίσης, η κ. Συρεγγέλα μας ενημέρωσε για το εθνικό σχέδιο δράσης για την ισότητα των φύλων, το οποίο θα βασίζεται στους πυλώνες-στόχους του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ε.Ε.».

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής στην Πάτρα

aitoloakarnanianews.gr

Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας στο Κέντρο Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες»

aitoloakarnanianews.gr

112 παραβάσεις στην Δυτ.Ελλάδα για παράνομη μετακίνηση εν μέσω πανδημίας

aitoloakarnanianews.gr

Συνεχίζονται τα πρόστιμα στη Δυτ. Ελλάδα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοιού

aitoloakarnanianews.gr

Αίγιο: Ο 85χρονος επέλεξε τον θάνατο «για να μην ενοχλήσει»

aitoloakarnanianews.gr

Ηλεία: Λεηλάτησαν εργοστάσιο στο Βαρθολομιό – Πάνω από 500.000 ευρώ ζημιά

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο