ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Συνάντηση ΣΚΕΑΝΑ με τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Πάτρας Διονύση Πλέσσα

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης, κ Δ. Πλέσσα,  πραγματοποίησε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ,  προσωπούμενο από τον πρόεδρο κ. Σ. Στεργίου και τον αντιπρόεδρο, κ. Γ. Σπυρόπουλο.

Η ατζέντα της προγραμματισμένης συνάντησης περιελάμβανε τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής ενόψει του χειμώνα που έρχεται, τα οποία, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, θα λειτουργήσουν με αρκετά μειωμένη δυναμική.

Για τον λόγο αυτόν και σε συνέχεια του αιτήματος που κατέθεσε ο ΣΚΕΑΝΑ στον βουλευτή, κ. Ι. Φωτήλα, το προεδρείο ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο σχετικά με την επιβεβλημένη ανάγκη για προσωρινή άδεια τοποθέτησης στεγάστρων, στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έτσι ώστε να μπορούν τα καταστήματα να αξιοποιήσουν και μέρος του εξωτερικού χώρου, που βάσει αδείας δικαιούνται. Κίνηση, η οποία, εκτός των άλλων, συμβάλλει στην αποφυγή οποιουδήποτε συνωστισμού αλλά και στην καλύτερη και πιο γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Ο κ. Πλέσσας, επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά κάθε διάθεση συνεργασίας, ανέφερε πως είναι απόλυτα κατανοητό το αίτημα του ΣΚΕΑΝΑ, διότι ο κλάδος της εστίασης έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή, σε μια περίοδο που όπως τόνισε η πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δουλεύει για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Περιοχή συνημμένων

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

«Παιχνίδια» του κορονοϊού στη Δυτ. Ελλάδα – Μόνο 1 νέο κρούσμα στην περιοχή

aitoloakarnanianews.gr

Μεγάλη απήχηση του διαδικτυακού σεμιναρίου για την Covid-19 στην Πάτρα(VIDEO)

aitoloakarnanianews.gr

“Πάρτι” του κορονοϊού στη Δυτ. Ελλάδα- 65 νέα κρούσματα-27 Αχαία-30 Αιτωλ/νια-8 Ηλεία

aitoloakarnanianews.gr

Ν. Φαρμάκης: «Διαθέσαμε 15 εκατ. ευρώ για το τελευταίο “Εξοικονομώ” αλλά ως Περιφερειακό Συμβούλιο διεκδικούμε ισχυρή βελτίωση των όρων του νέου προγράμματος»

aitoloakarnanianews.gr

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ευχάριστα νέα για την Πατρών-Πύργου – «Ναι» από την DG GROW

aitoloakarnanianews.gr

Ο.Ε.Σ.ΒΔ.Ε.Ν.: Απαιτούμε άμεσα μέτρα στήριξης

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο