ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα

Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα


Σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, κ. Βασίλη Γκίζα, και το Δημοτικό Συμβούλιο, επισκέφτηκα σήμερα για μία ακόμα φορά το Δημαρχείο Ναυπακτίας.

Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για τα ζέοντα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της περιοχής, καθώς και για τα θέματα της καθημερινότητας.

Συζητήσαμε διεξοδικά το ζήτημα της προώθησης των έργων Υποδομής στη Ναυπακτία. Επανέλαβα τη διαρκή και σταθερή στήριξή μου στις πρωτοβουλίες του Δήμου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και την ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ναυπάκτου.

Επιπλέον, ανέπτυξα στον Δήμαρχο κ. Γκίζα και τους συνεργάτες του τα σημαντικά οφέλη για την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στον τόπο μας εάν υλοποιηθεί άμεσα η πρόταση μου για μια συνολική, μεσομακροπρόθεσμη αναπτυξιακή μελέτη – Business Plan – για το μέλλον και τις συγκεκριμένες προοπτικές της Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, μετέφερα τις ευχές μου στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου υπήρξε από τις σημαντικότερες στην παγκόσμια ιστορία. Κι όπως την περιέγραψε ο συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ ντε Θερβάντες, που συμμετείχε στη Ναυμαχία κι έχασε το αριστερό του χέρι: «Ήταν η πιο μεγαλόπρεπη στιγμή που γνώρισαν οι περασμένοι ή τούτοι οι σημερινοί καιροί, ή που θα δούνε οι μελλούμενοι». Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού τη μέρα εκείνη διαλύθηκε ο οθωμανικός μύθος. Η έκβαση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου υπήρξε καθοριστική για την ανθρωπότητα και τον δυτικό κόσμο. Δυστυχώς, φέτος δεν μπορούμε να την τιμήσουμε με τη λαμπρότητα που της αρμόζει, λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας. Στις καρδιές μας, όμως, παραμένει άσβεστη η φλόγα των αγωνιστών που έδωσαν με αυταπάρνηση τη σπουδαία αυτή μάχη.

Ο Δήμος Ναυπακτίας παρουσιάζει το video-αφιέρωμα της 449ης Επετείου

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Τσελέντης: “Έχει ενεργοποιηθεί το ρήγμα από Ναύπακτο ως Αίγιο” (VIDEO)

aitoloakarnanianews.gr

Ναύπακτος: Το συγκινητικό μήνυμα των συναδέλφων του Γιάννη Κοτρώτσου

aitoloakarnanianews.gr

Ο Δήμος Ναυπακτίας διασφαλίζει την πυροπροστασία των σχολικών του μονάδων 262.489,96 ευρώ από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

aitoloakarnanianews.gr

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Ιεροθέου μετά τον εμβολιασμό (Video)

aitoloakarnanianews.gr

Ναύπακτος: Αναβάλλονται τα σημερινά rapid tests

aitoloakarnanianews.gr

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Ναυπάκτου

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο