ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

«Τελάλης Χατζηαπότης» από την εστίαση του Αγρινίου – Η προσέγγιση του κλάδου στην κατάσταση μέσω Χατζηαβάτη και Καραγκιόζη!

«Τελάλης Χατζηαπότης» από την εστίαση του Αγρινίου – Η προσέγγιση του κλάδου στην κατάσταση μέσω Χατζηαβάτη και Καραγκιόζη!


«Τελάλης Χατζηαπότης»

Ακούσατε, ακούσατε!

Πολυχρονεμένοι μου, το πολυπόθητο επόμενο χτύπημα μετά την τεράστια επιτυχία του προγράμματος επιδότησης των θερμαντικών σωμάτων από το Κράτος για την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης στους εξωτερικούς χώρους το χειμώνα ΗΡΘΕ! Η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μας και ας χάθηκε ένας χειμώνας. Είναι τα μηχανήματα καθαρισμού του αέρα για την λειτουργία των καταστημάτων στον εσωτερικό τους χώρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες !

ΟΛΕ! ΟΛΕ! ΟΛΕ!

Ακούσατε , ακούσατε!

Εστιάτορες, καφεπώληδες, ποτάδες διασκεδασάρχες μπορείτε πλέον να μαζέψετε όλα τα έντυπα των λογαριασμών που χρωστάτε, τοποθετήστε τα εξώδικα από ιδιοκτήτες και υπηρεσίες σε εμφανές σημείο του μαγαζιού, καλέστε το υπό αναστολή προσωπικό των καταστημάτων σας (που υποσιτίζεται ένα χρόνο τώρα με 534 ευρώ ) και να αεριστείτε εντός του αποστειρωμένου καταστήματος σας!
Ενδεικτικά για την άριστη εφαρμογή του μέτρου προτείνεται 2 ώρες αερισμός.
Για τους άνω των 6 μηνών λογαριασμούς 3 ώρες και για τα εξώδικα 4 ώρες.
Για τα έντυπα των χαμένων ρυθμίσεων καλό θα είναι να γίνεται ημερησίως αερισμός!
Μπορεί ο κόσμος να θέλει να κάτσει έξω το καλοκαίρι αλλά εσείς θα του επιβάλλεται να κάθετε μέσα διότι θα έχετε καθαρό αέρα μέσα στο μαγαζί. Μάλιστα η χρέωση εντός καταστήματος θα είναι διαφορετική.

Άρα, όλα αυτά τα συσωρευμενα χρέη οι χαμένες ρυθμίσεις τα ληγμένα προϊόντα ο χαμένος χρόνος μισθώσεων και το επερχόμενο τσουνάμι φόρων θα αερίζονται ικανοποιητικά !!!!
Ο αέρας κυρίες και κύριοι, ο αέρας ήταν τελικά το πρόβλημα και όχι η ρευστότητα, οι εισφορές, το ΦΠΑ και τα εν γενεί δομικά προβλήματα του κλάδου μας.
Δεν έχει σημασία ποτέ θα ανοίξουμε, σημασία έχει ότι θα έχουμε Φρέσκο Αέρα και όλα θα γίνουν καλύτερα.
Δώστε αέρα να φύγει ο πόνος.
Δώστε φωστήρες. Δώστε σωτήρες.
Δώστε αέρα……δώστε και να είστε σίγουροι ότι θα αεριστούν τα πάντα ακόμη και αυτά που δεν φαντάζεστε !

Η εστίαση διεσώθη !!!!!!

ΥΓ. Ο σημερινός μας χαρακτήρας είναι ο «Τελάλης Χατζηαπότης». Από τον γνωστό μας Χατζηαβάτη ο οποίος εκπροσωπεί την «κοινή λογική», αποδεικνύοντας ότι «κοινή» δεν σημαίνει απαραίτητα και «ορθή».

Είναι επίσης και εύπιστος, όπως κάθε μέσος νους, γι’ αυτό και τελικά ανόητος. «Μα στ’ αλήθεια είσαι γιατρός, Καραγκιόζη μου;»

Η φωνή του μακρόσυρτη, με μια γλοιώδη χροιά, εκφράζει τη δουλικότητα του. Τελικά, ο Χατζηαβάτης υπάρχει στη σκηνή χάρη στη μακροθυμία του Καραγκιόζη, κατά τον ίδιο τρόπο που όλοι εμείς ανεχόμαστε κάθε είδος ρουφιάνου κατανοώντας την αδυναμία του, αντί να τον λιθοβολούμε…

#agrinio#estiasi#

Kατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΟΙ.Π.Α. Δήμου Αγρινίου: Συνέχεια του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι

aitoloakarnanianews.gr

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: «Αλληλεγγύη στους κατοίκους του νομού Καρδίτσας»

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο: 33 πρόστιμα χθες για μάσκα και άσκοπες μετακινήσεις

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο : 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα

aitoloakarnanianews.gr

Σχολεία του Δήμου Αγρινίου επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Χ. Ζαρκαβέλης στην πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας

aitoloakarnanianews.gr

Αγρίνιο: Η Κλεοπάτρα Στούμπου κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι “Ξεθωριάζεις” (VIDEO)

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο