ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου για το Πολυτεχνείο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου για το Πολυτεχνείο


Τιμούμε τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στην ελευθερία, την ανεξαρτησία και στην εκπαίδευση.

Σήμερα, οφείλουμε να μην ξεχνάμε τον αγώνα και την θυσία εκείνων των ανθρώπων αλλά να τους μιμηθούμε για το πάθος, την αγωνιστικότητα και την τολμηρότητα να αντισταθούν απέναντι στους κυβερνώντες που τους στερούσαν τα δικαιώματά τους.

Αγωνιζόμαστε σήμερα για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία μας που απειλείται από έναν ιό. Κυρίως όμως αγωνιζόμαστε  για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αφήσει τις οικογένειές τους για να σώσουν ψυχές ανθρώπων και αφιερώνουν ώρες και μέρες παλεύοντας με κάθε μέσο. Γι΄ αυτό οφείλουμε  να τους βοηθήσουμε παρέχοντας τους υποστήριξη και σεβασμό.

Αγωνιζόμαστε  για όλα τα παιδιά μας  να έχουν ίσα δικαιώματα απέναντι στη μάθηση και την εκπαίδευση.

Αγωνιζόμαστε  για όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους να ζουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες και να μην στερούνται τα απαραίτητα αγαθά επιβίωσης.

            Απαιτούμε:

Άμεσες προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε όλες τις νοσηλευτικές μονάδες που αγωνίζονται καθημερινά να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό.
Άμεσες προσλήψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να καλυφθούν όλες οι σχολικές μονάδες της χώρας και κανένα παιδί να μη στερείται τη γνώση.
Ενίσχυση όλων των οικογενειών με υλικό για τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών στη σύγχρονη μέθοδο εκπαίδευσης, τηλεκπαίδευση η οποία δεν είναι δεδομένη ούτε εφικτή για όλες τις οικογένειες.
Το σύνθημα των αγωνιστών του 1973 ήταν «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

παραμένει ακόμη πιο έντονο στην σημερινή εποχή παρά τις απαγορεύσεις και την πολιτική που εφαρμόζεται στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Έκκληση από το Νηπιαγωγείο Κανδήλας για διάθεση tablet ή laptops

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Δημόσιες ευχαριστίες στην εταιρεία “ΝΕΑ ΟΔΟΣ”

aitoloakarnanianews.gr

Τελευταία ημέρα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

Νεοχώρι: Γονιός επιτέθηκε σε δασκάλα επειδή θεώρησε χαμηλή τη βαθμολογία του

aitoloakarnanianews.gr

Μεσολόγγι: Οριακά έφθασε το νερό στον αύλακα πίσω από το Γηροκομείο

aitoloakarnanianews.gr

Έκκληση για αίμα από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου » aitoloakarnanianews.gr

aitoloakarnanianews.gr

Μεσολόγγι: «Τα δώρα της Ειρήνης» – Η «Διέξοδος» με μια νέα χειρονομία αγάπης στάθηκε αρωγός στους οικονομικά αδύναμους  μαθητές

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS