ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Χοιρινή τηγανιά με πράσο | Συνταγή

Εκτέλεση

Ξεκινάμε την κρασάτη χοιρινή τηγανιά με πράσο, βάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το κρέας. Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε γύρω γύρω το χοιρινό για 10 λεπτά.

Βγάζουμε και αφήνουμε σε μια πιατέλα το ροδισμένο κρέας για τη χοιρινή τηγανιά.

Ρίχνουμε στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2-3 λεπτά.

Ξαναβάζουμε το χοιρινό κρέας στη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρεύτεί καλά το κρέας, να μαλακώσει καλά και να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.

Διαβάστε επίσης στα μυστικά μου, πώς μαγειρεύεται σωστά το χοιρινό κομμάτι-κομμάτι.

Εκτός από την κρασάτη χοιρινή τηγανιά με πράσο, δοκιμάστε και την παρακάτω νοστιμιά με χοιρινό

Πρασοτηγανιά με χειμωνιάτικα λαχανικά, μήλο και κεφαλοτύρι

Source link

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκολατένιο ρολό με μερέντα | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Μπουτάκια κοτόπουλου με κρασί και γιαούρτι | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Τάρτα με βάση Oreo, Nutella και φράουλες | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Λίβανος Εμπιστευτικό

aitoloakarnanianews.gr

Mπουγιουρντί με κοτόπουλο | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Μακαρόνια με κεφτεδάκια κοτόπουλου | Συνταγές

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο