AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη χθεσινή κλοπή στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

[ad_1]

Αγρίνιο: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη χθεσινή κλοπή στο πρακτορείο ΟΠΑΠ


Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την κλοπή σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου, για το οποίο σας είχε ενημερώσει σε χθεσινό ρεπορτάζ το sinidisi.gr

Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για ληστεία και κλοπές στο Αγρίνιο

Οι ανήλικοι αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού από υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ 1.000 ευρώ

Εξιχιάστηκαν πέντε κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, κατάστημα και πρατήριο υγρών καυσίμων

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και διάπραξη κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν οι γονείς των δυο ανήλικων για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, οι δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι, χθες αργά το βράδυ,  μετέβησαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Μετά την τέλεση της ληστείας, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή με την κλεμμένη μοτοσικλέτα αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και να διαφύγουν πεζοί.

Στον τόπο του συμβάντος οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα, ένα μαχαίρι και μια τσάντα που περιείχε έναν σιδερένιο λοστό.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο κατηγορούμενων χθες και σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, προέκυψε ότι οι δυο ανήλικοι συλληφθέντες είχαν διαπράξει, από την 10/11/2023 έως την 29/11/2023, πέντε κλοπές (η μια απόπειρα), σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα, αφαιρώντας μια μοτοσικλέτα, 1.175 ευρώ, λαχεία αξίας 1.362 ευρώ, ένα μαχαιράκι και ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των ανήλικων κατηγορούμενων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 960 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συσκέψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι με φόντο το νέο δικαστικό χάρτη – Δεν ήρθαν να ακούσουν

[ad_2]

Related posts

Έρχεται η απάντηση για την Τριχωνίδα, τι λέει το ΤΕΕ ότι μπορεί να γίνει

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο “Παραμύθι από ζάχαρη”

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αντιδήμαρχος Θωμάς Χαρδαλιάς

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο