AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Δήλωση Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, κατά την επίσκεψή του στο έργο της Πατρών – Πύργου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών

[ad_1]

Κατά την παρουσία του στο έργο της Πατρών – Πύργου με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, έκανε την εξής δήλωση:

«Ενημερωθήκαμε για την πορεία των εργασιών και οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα και εξέλιξη μπροστά από τα χρονοδιαγράμματα, γεγονός που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για την τελική παράδοση του έργου. Τόσο από την ηγεσία του υπουργείου, όσο και από εμάς, ετέθη ότι πρώτιστο μέλημα είναι η εντός χρονοδιαγραμμάτων παράδοση του αυτοκινητοδρόμου. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα έργο που έχει κοστίσει ακριβά, όχι οικονομικά, αλλά σε ανθρώπινες ζωές στην τοπική κοινωνία. Η ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει λύτρωση, αλλά και μία ουσιαστική εξέλιξη που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη του τόπου οικονομικά, τουριστικά, εμπορικά. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει αρωγός σε κάθε προσπάθεια διευκόλυνσης των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του έργου. Έχουν γίνει ήδη πολλά και θα γίνουν ακόμη περισσότερα».

[ad_2]

Related posts

700.000 ευρώ για επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Επιδόματα: Ποια θα πληρωθούν έως τις 3 Νοεμβρίου

aitoloakarnanianews

Το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό των ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και όλης της χώρας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο