AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Πολιτικα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μοσχάτο: Οι φωτογραφίες και το ευχαριστώ στους πολίτες για την υποδοχή


Την αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να επικοινωνήσει το διακύβευμα των ευρωεκλογών. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση για εργαλειοποίηση της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών και ζήτησε ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στις κάλπες του Ιουνίου.

Κατά την επίσκεψή του στο Μοσχάτο, περπάτησε στους δρόμους της πόλης, μίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες και καταστηματάρχες αλλά άκουσε και τις αγωνίες τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να στηρίξουν το εκσυγχρονιστικό έργο της κυβέρνησης για καλύτερη παιδεία, υγεία και ανάπτυξη της οικονομίας που θα επιστρέψει τα κέρδη στην κοινωνία.

Μετά την επίσκεψή του ο πρωθυπουργός ανήρτησε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ευχαρίστησε τους πολίτες για τη θερμή υποδοχή. “Σήμερα γυρίσαμε στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο! Μία εβδομάδα πριν το 15ο συνέδριο θέλησα να βρεθώ δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους. Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας και στην επίλυσή τους. Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή” έγραψε.

Εξακολουθούμε κάθε μέρα να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Από 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 830 ευρώ. Στόχος μας είναι ο μέσος μισθός να φτάσει 1.500 ευρώ και ο κατώτατος 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας” σημείωσε σε άλλη ανάρτησή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Source link

Related posts

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη – «Βρισκόμαστε σε τροχιά σημαντικών αλλαγών»

Συνάντηση Μητσοτάκη – Κουρέτα στο Μαξίμου

Στο Βουκουρέστι για το συνέδριο του ΕΛΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αφήστε ένα σχόλιο