AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Η “Ναυμαχία” του Πρωτοδικείου! – AgrinioSite

[ad_1]

Στα εγκαίνια  του οδικού άξονα  Άκτιο- Αμβρακία είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία αυτοδιοικητικών και όσων πρωτοστατούν είτε στο Αγρίνιο, είτε στο Μεσολόγγι για την παραμονή των πρωτοδικείων τους.

 Μπορεί οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος να κάθισαν δίπλα -δίπλα, όμως δόθηκε “μάχη” να εξασφαλίσουν έστω και μια σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, για να μείνει ως κεντρικό, το δικό τους Πρωτοδικείο. Και οι δύο κατάφεραν στο χώρο της εκδήλωσης έστω να κάνουν μια μικρή αναφορά, όπως μάθαμε.

Δεν ξέρουμε ποιανού τα επιχειρήματα θα υπερισχύσουν όμως όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στην πολιτική η εμπειρία μετράει. Ετσι ο Γιώργος Παπαναστασίου σαν πιο έμπειρος προνόησε και επιστράτευσε σχεδόν όλο το επιτελείο του και ήταν δίπλα του κάθε λεπτό. Μάλιστα κατάφερε όχι μόνο στο χώρο των εγκαινίων αλλά και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο ο Πρωθυπουργός και αναχωρήσει από την Βόνιτσα για τις Βρυξέλλες να επαναλάβει το ζήτημα που τον καίει.

Επίσης παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Αγρινίου και Μεσολογγίου, αρκετοί Αγρινιώτες δικηγόροι ενώ σύντομη συνάντηση και συνομιλία είχε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου Γεράσιμος Μαλούσης με τον πρωθυπουργό.. Ο κ. Μαλούσης επέδωσε ψήφισμα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν και τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους!

Related posts

Οδηγούσαν χωρίς διπλώματα σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι και συνελήφθησαν!

aitoloakarnanianews

Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της ”ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟΥ” (των πυρπολικών)

aitoloakarnanianews

Ο π. Λίβυος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο