AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μήτογλου: «Απλός αλλά αυστηρός ο Αταμάν» (vid)

[ad_1]

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε double-double στη νίκη επί του ΠΑΟΚ και ακολούθως σχολίασε τον ρόλο του στους «πράσινους» και τον Παναθηναϊκό που «χτίζεται» σε όλα τα επίπεδα.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου, σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Κατ’ αρχάς, να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είχε απουσίες όμως έπαιξε εξαιρετικά. Είναι μια ομάδα που αν χαλαρώσεις, μπορεί να “χτυπήσει” στις αδυναμίες σου ανά πάσα στιγμή. Ο Χουάντσο επιστρέφει, θα μας δώσει λύσεις στο “3” και στο “4”.

Ο Ιωάννης (Παπαπέτρου) θα γυρίσει, ο Γκραντ είχε λίγο το γόνατό του. Είχαμε κάποιες απουσίες. Ο Γκριγκόνις το ίδιο. Υπήρξαν στιγμές που χαλαρώσαμε, πήραμε μια διαφορά, ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ και έπρεπε να το… πάρουμε από την αρχή. Δεν ήταν δικαιολογία αυτή. Πρέπει να μπαίνουμε με νοοτροπία νικητή κάθε φορά. Αυτό ακριβώς είπα στους συμπαίκτες μου. Έρχονται μεγάλα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ο Μήτογλου, ο οποίος έκανε double-double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, σχολίασε την κατάστασή του όσον αφορά τις συνεχείς υποχρεώσεις: «Δεν είμαι κουρασμένος. Δουλεύω, κάνω την αποκατάστασή μου, ξεκουράζομαι όταν πρέπει και προσπαθώ να αποδίδω στο γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι καλά. Νιώθω πάρα πολύ καλά».

Για τον Παναθηναϊκό που χτίζεται από την αρχή σε όλα τα επίπεδα, είπε: «Γίνονται μεγάλες προσπάθειες και σημαντικές αλλαγές. Από την κορυφή, από τον πρόεδρο ως το γήπεδο που είναι πολύ σημαντικές για να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος. Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαστε μια νέα ομάδα, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Να είμαστε επαγγελματίες. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε».

Αναφορικά στον ρόλο του στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Ο κόουτς Αταμάν με αφήνει και παίζω, να διαβάζω κάθε κατάσταση, είτε παίζω μέσα, είτε έξω, να είμαι καλός αμυντικά, να είμαι αυτός που είμαι. Δεν ζητάει τίποτα παραπάνω. Να αποδίδω και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Ο κόουτς είναι απλός. Απλός αλλά αυστηρός. Αλλά δεν είναι τυχαία αυτός που είναι. Ευχαριστιέμαι πολύ το παιχνίδι. Αυτός είναι ο σκοπός. Όταν πιάνεις την μπάλα, πάντα έχεις ένα χαμόγελο μέσα σου και πάνω σου. Αυτό το χαμόγελο δεν πρέπει να χαθεί ποτέ. Έχουμε αυτόν τον εξαιρετικό κόσμο μαζί μας, για κάποια παιδιά είμαστε πρότυπα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπακς – Νετς 115-108: Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο «οδήγησαν» στη νίκη (vids)

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Γάλλο χαφ Μικαέλ Μαλσά στην Τούμπα

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Αφήστε ένα σχόλιο