AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη(4/4)-Πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

[ad_1]

Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας ο καιρός τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα στη ΒΑ Ελλάδα δίνοντας τοπικές μπόρες. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στα κεντρικά τους 25 βαθμούς, στα βόρεια από 19 έως 24 και στα νότια τους 21. Στα ανατολικά και τα δυτικά της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε αραιές συννεφιές και λιακάδα με την θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσει λιακάδα το πρωί και λίγα σύννεφα το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς.

Την Παρασκευή, επίσης λιακάδα παντού και λίγες τοπικές συννεφιές το απόγευμα στα βουνά, ενώ το Σάββατο από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Την Κυριακή θα έχουμε στη Βόρεια Ελλάδα περισσότερες συννεφιές και ίσως θα έχουμε βροχές στο βόρειο και ανατολικό τμήμα της Θράκης.

Τη Δευτέρα θα έχουμε χαμηλές συννεφιές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, αλλά ίσως έχουμε κάποιες αξιόλογες μπόρες στα βόρεια και ορεινά της Κρήτης.

Την Τρίτη 9/4 ο καιρός θα παραμείνει καλός όπως και στις 10/4, αλλά την Πέμπτη 11/4 ξεκινάει η αστάθεια στα βόρεια της χώρας. Ετσι θα έχουμε τοπικές μπόρες και καταιγίδες και στις 12/4 θα έχουμε άστατο καιρό σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Related posts

Αγρίνιο:Η 1η μέρα του 5ου τουρνουά αγάπης “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”

aitoloakarnanianews

Την Τετάρτη η παρουσίαση πορίσματος Ομάδας Εργασίας ΤΕΕ Αιτωλ/νίας για τον οδικό άξονα “Αγρίνιο – Καρπενήσι”

aitoloakarnanianews

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό σε παιδικό σταθμό – Κατήγγειλε βιασμό του παιδιού του χωρίς να έχει

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο