AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσολογγίου (εικόνες)

[ad_1]

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσολογγίου (εικόνες)


Σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου προσκλήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χρήστου Βούρβαχη καθώς και του Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ευστράτιου Πετράκη.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν ο καθορισμός δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, ο έγκαιρος εντοπισμός σημείων τα οποία χρήζουν παρεμβάσεων, η εκτίμηση του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και η ενημέρωση των Προέδρων των Κοινοτήτων που ανέλαβαν πρόσφατα θητεία.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επιπλέον οι Αντιδήμαρχοι Λάμπρος Δαλάρης, Μιχάλης Μπιλάλης, Γιάννης Πασπαλιάρης, Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας και Σωτήρης Φαράντος, Πρόεδροι των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωπος του Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, ο Δασάρχης Μεσολογγίου, ο Προϊστάμενος της Πολικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ο Πρόεδροι ΤΟΕΒ, εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Μεσολόγγι: Δυσκολεύoυν τις έρευνες για τον 31χρονο βροχές και «φήμες» – Τι λέει ο Δ. Τσιρόγλου στο «Δυτικά FM» (ηχητικό)

[ad_2]

Related posts

«Ένα μικρό τσίμπημα μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή» – Δράσεις του Δήμου Μεσολογγίου για το διαβήτη

aitoloakarnanianews

Αιτωλικό: «Χάθηκαν» τα χρήματα του ΕΣΠΑ για το Μουσείο Βάσως Κατράκη – Στα «χαρτιά» η ψηφιοποίηση

aitoloakarnanianews

Προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις στο Μεσολόγγι για το Πρωτοδικείο – Τι ειπώθηκε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο