AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Διασκεδαση

Action 24: Με νέα δυναμική ξεκινά την νέα τηλεοπτική σεζόν – Όλα τα πρόσωπα και οι εκπομπές

[ad_1]

Aνανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές, κορυφαίες αθλητικές οργανώσεις, σύγχρονα ντοκιμαντέρ, σατιρικές, γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εκπομπές, αλλά και κορυφαίες ξένες ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή συνθέτουν το ανανεωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ACTION 24.

Με νέα δυναμική υποδέχτηκε το ACTION 24, εκπροσώπους τύπου και στελέχη του εμπορικού και του διαφημιστικού κόσμου, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στο RIVIERA COAST.

Το ACTION 24 συνεχίζει και φέτος να τοποθετεί την «αλήθεια σε πρώτο πλάνο» και με συνέπεια σε αυτή την στρατηγική, μεταφέρει όλες τις εξελίξεις, τις ειδήσεις και τα γεγονότα από τα σημαντικότερα κέντρα αποφάσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού.  Το ACTION 24, εκτός από την παρουσία του σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ενισχύει την ποιοτική του ψυχαγωγία με νέα προγράμματα και πρόσωπα, χωρίς να χάνει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ παρευρέθηκαν πολλά στελέχη του σταθμού, παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοφιλή πρόσωπα που πρωταγωνιστούν φέτος στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ACTION 24.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κάθε βράδυ στις 19:00 ο Βασίλης Τσεκούρας παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταφέροντας όλες  τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με σχολιαστές τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάνα Ζαρακέλη, καθώς και τον Μιχάλη Ιγνατίου με τις σημαντικές ανταποκρίσεις από την Αμερική.

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων έχει την υπογραφή της Ιωάννας Βάσσου. Ενώ αμέσως μετά, ο Νίκος Υποφάντης με την εκπομπή «Action Business» και η Εύη Φραγκάκη με την «Action Life» δίνουν το στίγμα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.

Το Σαββατοκύριακο, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αναλαμβάνουν η Εύη Φραγκάκη και η Βάσω Μητρομάρα, ενώ το μεσημβρινό δελτίο η Νικόλ Ποφάντη. Μαζί τους, όλη η δημοσιογραφική ομάδα του ACTION 24 φέρνει την «αλήθεια σε πρώτο πλάνο» αξιόπιστα, αντικειμενικά, δυναμικά, με γνώση και άποψη.

Από τις 6:00 το πρωί την «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» αναλαμβάνει ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού, οι οποίοι δίνουν το κοινωνικοπολιτικό στίγμα της ημέρας, με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Αμέσως μετά, ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη δίνουν τον λόγο στους πρωταγωνιστές με το «ACTION ΤΩΡΑ». Τα Σαββατοκύριακα ο Γιώργος Παγάνης και η Μιλένα Ηλιοπούλου με το «ACTION ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» μεταφέρουν τα γεγονότα της ημέρας σε πραγματικό χρόνο.

Από Τρίτη έως Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ, η prime time ζώνη ενισχύεται με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάνα Ζαρακέλη αναλύοντας τα βασικά θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Πιέρρος, η Ελένη Καλογεροπούλου και ο Δημήτρης Τάκης διαβάζουν «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ», εμβαθύνοντας στα γεγονότα και φωτίζοντας το παρασκήνιο.

Κάθε Δευτέρα, στην late night ζώνη, έρχεται το ανανεωμένο «ΑCTION STORY» με την Ιωάννα Βάσσου, ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ που αφηγείται ιστορίες που έγιναν πρωτοσέλιδα. Από Τρίτη έως Παρασκευή η Αθηναϊς Νέγκα μας υποδέχεται τα μεσάνυχτα στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», φιλοξενώντας πρόσωπα που προκαλούν και συνεντεύξεις που δεν είναι συνεντεύξεις..

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ACTION 24 φιλοξενεί κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, πρωταθλήματα και εκπομπές. Κάθε Δευτέρα στις 20:00 το βράδυ, ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Γιάννης Πάγκος φέρνουν την επιτυχημένη εκπομπή τους «MONDAY FC» από τη Νοva στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ καθημερινά στις 18:00 το απόγευμα ο Νίκος Κατσαρός, η Ελένη Μαρκάτη και ο Σταύρος Κουράκος μας ταξιδεύουν στα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα. Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του σταθμού έχουν οι αποκλειστικές μεταδόσεις, όπως το Carabao Cup της Αγγλίας, το Κύπελλο Γαλλίας, οι τελικοί του Super Cup Ισπανίας και Πορτογαλίας και ο τελικός του Κυπέλλου Αμερικής. Και δεν σταματάμε εκεί! Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών Α’ εθνικής, με αγώνες της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με μαχητικά σπορ και με τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του ESPN για τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου αθλητισμού.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η σατιρική εκπομπή «ΜITSI VAR» με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση εξετάζει και σχολιάζει όλα τα γεγονότα της εβδομάδας κάθε Παρασκευή στις 21:00 το βράδυ. Επίσης, κάθε μέρα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Αθηναίς Νέγκα ρίχνει τη δική της δεκαπεντάλεπτη ματιά στην επικαιρότητα με χιουμοριστική και σατιριστική διάθεση με την εκπομπή «ΤΑ ΒΛΕΠΩ».

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Εεε ΡΕ ΚΟΣΜΕ», μας μεταφέρει σε ονειρεμένους τόπους, μέσα από τα μάτια και το μοναδικό ταμπεραμέντο του Χρήστου Ανθόπουλου, κάθε Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ. Από την άλλη, ο ακατάπαυστος εξερευνητής Δημήτρης Καρβέλης, κάθε Κυριακή στις 20:00 σε ένα ταξίδι «ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΗ» και κανόνες, εξερευνά τη φυσική ομορφιά της χώρας και ενσωματώνει τον εαυτό του στον πολιτισμό και τις παραδόσεις των ανθρώπων της. Επιπλέον, μέσα από την συχνότητα του ACTION 24 ταξιδεύουμε και γαστρονομικά με τον Σωτήρη Καλυβάτση και την εκπομπή «ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ» κάθε Τρίτη στις 21:00 το βράδυ.

Στο «ΓΚΑΡΑΖ» με τον Ζήση Ρούμπο συνδυάζεται η μουσική με το stand-up comedy κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, ενώ η Μαρία Κωνσταντάκη με την εκπομπή «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» συνομιλεί με ειδικούς και αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες και ικανότητες των κατοικίδιων μας κάθε Σάββατο στις 20:00.

Η εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξενεί πρόσωπα της επικαιρότητας από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της επιχειρηματικότητας και του lifestyle εστιάζοντας στην ανάδειξη της προσωπικότητας τους.

Tέλος, το ACTION 24 φιλοξενεί ταινίες δράσης, κοινωνικές αλλά και συναισθηματικές, με ξεχωριστούς πρωταγωνιστές σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι «Μουσικές και Χρώματα» υποδέχονται τον Δημήτρη Γιώτη!

Η συνύπαρξη του Σταμάτη Γονίδη και της Χαράς Βέρρα στο Can Can

Έρωτας φυγάς – sneak preview: «Θα πρέπει να συνεννοείσαι με τον Ιάσονα για το πότε θα το βλέπεις»

Αφήστε ένα σχόλιο