AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Τηλεοπτικές σειρές

Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond “υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού”

[ad_1]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος θεσμός της μόδας, το Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond για τα 26α «τηλεοπτικά» γενέθλια του Fashion TV, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου μόδας στον κόσμο, στον εντυπωσιακό χώρο του Grand Hyatt Athens.

Ένα fashion show παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, που πρόκειται να προβληθεί σε 196 χώρες. Το “Fashion TV Greece”, το σημαντικότερο διεθνές κανάλι μόδας και lifestyle στην Ελλάδα και οι διοργανωτές του λαμπερού gala Δημήτρης Μελισσανίδης και Ευάγγελος Πούλιος υποδέχθηκαν από νωρίς τους καλεσμένους τους από το χώρο της ελληνικής και διεθνούς μόδας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής, αλλά και επιχειρηματίες από την Ευρώπη, τη Σαουδική Αραβία και το Abu Dhabi.

Το φαντασμαγορικό gala παρουσίασε ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης μαζί με την international “Fashion Tv” hostess Ania J, ενώ όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις μόδας από σημαντικούς Έλληνες και ξένους fashion designers όπως οι: Paris Valtadoros, BSB, Catalin Botezatu & Anton Giulio Grande. Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς υπήρξε το next big thing στον χώρο του θεάματος, το ολόγραμμα του τενόρου και φίλου του “Fashion Tv” Marcel Pavel, αλλά και η βράβευση του ηθοποιού, επίτιμου καλεσμένου του gala, δύο φορές βραβευμένου με “Emmy Award” και παραγωγού της ταινίας “The Genius of Gianni Versace” Salvatore Vincent De Paul – Zannino.

Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε, κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, η απονομή του βραβείου “World’s Excellence ” στο νησί της Ανάφης. Το “Fashion tv” μέσω του “Fashion Destination” προωθεί με μοναδικό τρόπο τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και φέτος έχει την τιμή να απονείμει αυτό το βραβείο στον ανερχόμενο κορυφαίο προορισμό, το μαγικό νησί της Ανάφης, το οποίο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έγινε εξώφυλλο στην weekend edition των Financial Times, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η Ελλάδα έχει κρυμμένα διαμάντια. Ολοκληρώνοντας, το εντυπωσιακό gala άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι το τέλος με αποκορύφωμα την ερμηνεία του κορυφαίου Αντώνη Ρέμου on stage και της εκρηκτικής Ήβης Αδάμου.

Χορηγοί: ΔΕΗ, EOT, PANIK RECORDS, GRAND HYATT ATHENS, FREDDY MAKE UP STAGE, CIROC, HCF HELLAS, HOWDEN HELLAS, DOS

[ad_2]

Source link

Related posts

Η μάγισσα: Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Έρωτας φυγάς: «Εγώ θα δώσω αίμα, εγώ είμαι ο πατέρας» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Η Μάγισσα: «Αυτό να ερχόσουν να μου το λεγες πριν χάσω τον εγγονό μου»

Αφήστε ένα σχόλιο